2. ayımı doldurdum, gelişmem nasıl?

kn16P7.jpg

Amacım kas olarak kilo alıp 65 kg olmak. Gelişmem hızlı mı yavaş mı? Soldaki ilk ayın sonucu, sağdaki ikinci ay.

Beslenmeni yazarsan yardımcı olabilirim dirty bulkı fazla önermem lean bulk (temiz bulk) yani yağlanmadan hacim kazanma yapmanı tavsyie ederim.

Beslenmeni yazarsan yardımcı olabilirim dirty bulkı fazla önermem lean bulk (temiz bulk) yani yağlanmadan hacim kazanma yapmanı tavsyie ederim.
Yazın başında 55 kiloydum. Yazın her şeyi yiyerek 3 ay öncesine kadar 64 kiloya kadar çıkabildim ama yağ olarak almıştım o kadar kiloyu. Şimdiki amacım da zaten yağlanmadan 65 kilo olmak. Haziran'a kadar gidebilme imkanım var o yüzden yapabildiğim kadar yapmak istiyorum. Haziran'dan sonra ygs-lys dönemi ve ramazan olduğu için gidemeyeceğim. İki günde bir salona gidiyorum.
Beslenmem ise şöyle:
Kahvaltıda 1 bardak yağsız veya yarım yağlı süt içer; omlet, 5-6 dilim çavdar veya kepek ekmeği, 5 zeytin, lor ve beyaz peynir, pekmez, salatalık domates, 2 yumurta beyazı ve 1 sarısı yerim.
Akşam yemeğine kadar muz, süt, elma ve kuruyemişle idare ediyorum.
Akşam yemeğinde çorba, sulu yemek, pilav veya makarna, ton balığı ya da tavuk yerim.
Günde 2-2.5L su içerim.

Back
Yukarı