servet19
Yeni Üye
bugün güne zinco yani cinkoyla basladım kalbime baskı yapıyo fakat alısınca gecer diye düsünüyorum isim biraz yorucu olduğu için zorlanacağını düsündüm antrenmanımın baslayınca o kadarda fark edmedi eve geldim yarım saat vucudumun dinlenmesini istedim ve basladım
ilk basladığımda karın kasına önem verdiğim için 3set15tekrar tam mekik cektim
sınav 2set15tekrar yaptım kaslarım yoruldu :S
flexor hocanın programını sırasıyla yaptım
ilk basta hata yaptım basta kolay geldiği için
Dumbbell Bench Press 4set 15 yaptım kaslar yoruldu simdi anladım 4set8tekrar döndüm sırasıyla:
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
2. gün antrenmanınıda yarın paylasıcam kendi gelisimimi kaydetmek için iyi bi yol bu
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:31 ----------
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:51 ----------
foto yükledim cok fazla büyük olmus cözünürlükleri bilmediğim için yükleyemiyorum simdi
ilk basladığımda karın kasına önem verdiğim için 3set15tekrar tam mekik cektim
sınav 2set15tekrar yaptım kaslarım yoruldu :S
flexor hocanın programını sırasıyla yaptım
ilk basta hata yaptım basta kolay geldiği için
Dumbbell Bench Press 4set 15 yaptım kaslar yoruldu simdi anladım 4set8tekrar döndüm sırasıyla:
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
2. gün antrenmanınıda yarın paylasıcam kendi gelisimimi kaydetmek için iyi bi yol bu
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:31 ----------
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:51 ----------
foto yükledim cok fazla büyük olmus cözünürlükleri bilmediğim için yükleyemiyorum simdi