• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2.5 Senelik BodyBuilding Çalışmam Boy 1.82 Kilo 81 AydnB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AydnB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler güzel gelişim. Dediğin gibi karın geri kalmış ama çok bi eksiklik yok gibi.

Asıl sıkıntı bacaklarda. Özellikle kalfler çok geri kalmış görünüyor. O bölgeyi de halldersen gayet güzel bir vücudun var.

yahu before mefore bunlara gerek yok, doğrudan türkçe olarak önceki haliin olmadığı için kıyas yapamıyoruz desek daha doğru olmaz mı ? ( ben biraz takılırım bunlara kusura bakma)

resimlere gelirsek çatıyı güzel oluşturmuşsunuz 2.5 sene bu vücut için biraz uzun bir süre gibi gelsede çalışma şeklinizi günlerinizi beslenmenizi bilemiyorum lakin genel anlamda fena değil,

sağlık sorununuzdan bahsetmişsiniz sanırım sizi yavaşlatan o olmuş.

yahu before mefore bunlara gerek yok, doğrudan türkçe olarak önceki haliin olmadığı için kıyas yapamıyoruz desek daha doğru olmaz mı ? ( ben biraz takılırım bunlara kusura bakma)

resimlere gelirsek çatıyı güzel oluşturmuşsunuz 2.5 sene bu vücut için biraz uzun bir süre gibi gelsede çalışma şeklinizi günlerinizi beslenmenizi bilemiyorum lakin genel anlamda fena değil,

sağlık sorununuzdan bahsetmişsiniz sanırım sizi yavaşlatan o olmuş.

Sen takıntılıysan öncesi dersin ben before derim herkes istediğini der.

istediğini diyemezsin işte :)

forum kurallarıda beni desteklemekte..

4- Doğru Bir Yazım Dili Kullanın:

4.2
Forum dili Türkçedir. Konu başlıklarınızda ya da mesajlarınızda Türkçe karşılığını bulamadığınız kelimeler dışında yabancı dilde kelimeler kullanmayınız.

forumda herkesin anlayabileceği ortak bir dilde yazmak gerekir, bende macar diliyle önce kelimesi yerine előtt desem kim anlayacak ? anlamak zorunda mı ? değil, o nedenle forumda dil bütünlüğü olmalı, hareket isimleri artık İSİM statüsü kazandığından istisna geçilebilir lakin standart yazım dilinde ortak dil Türkçe korunmalı.
ingilizce yazmanın bi havası olmuyor yani :)
yine kendin bilirsin tabi.

neyse konuyu dağıttım istemeden :)

Son düzenleme:
tam çalışma stilini falan bilmiyorum ve varmak istediğin noktayı ama 2.5 senede biraz daha iyi birşey bekliyordum ben

Muhtemelen bu paylaşımın silinecek ama silinmeden görmeni isterim,Bizim ne dememizi bekliyorsun ? yani gelişiminin ne derecede olduğunu görüp buradan sona yorum yapılabilmesi için öncesi ve sonrası durumunun görülmesi lazım,bununla birlikte güzel bir hacim ve estetik bir vucudun var tebrikler.

4.2
Forum dili Türkçedir. Konu başlıklarınızda ya da mesajlarınızda Türkçe karşılığını bulamadığınız kelimeler dışında yabancı dilde kelimeler kullanmayınız.

forumda herkesin anlayabileceği ortak bir dilde yazmak gerekir, bende macar diliyle önce kelimesi yerine előtt desem kim anlayacak ? anlamak zorunda mı ? değil, o nedenle forumda dil bütünlüğü olmalı, hareket isimleri artık İSİM statüsü kazandığından istisna geçilebilir lakin standart yazım dilinde ortak dil Türkçe korunmalı.

Ana dilim ingilizce avustralya doğumluyum Türkçe'yi daha sonradan öğrendim her ne kadar Türk olsamda uzun yıllar Avustralya'da yaşadığım için konuşurken arada İngilizce kelime kullanabiliyorum sende biraz anlayışlı olsan? Kaç tane üye var Before After diye konu açan neyse ne birdahakine elimden geldiğince dikkat ederim.

bacak hariç güzel bi gelişim olmuş üst vucut gayet ıyı bıraz daha yag oranını dusursen cok daha guzel bır goruntu cıkar ortaya fakat bacaklara derhal agırlık ,,

hedefini bilemem ama bence çok hoş olmuş

vucut yapın bu spor icin ben gordugum kadarıyla soliyorum bicilmiş kaftan , gogus yapın karın genetigin vs cok elverisli ben kullan derim bu yetenegini, işcilige bakarsak ; en belirgin bolgen gogus muhtamelen en fazla calısmayı sevdigin bolgede orasıdır calısmayı en sevmedigin bolgede bacaktır:) benim tavsiyem biraz kutle alman yonunde olacaktır tabiki hedeflerine ve isteklerine gore degisir 2.5 sene icin yorum yapmak hedeflerine ve uyguladıkalrına baglı biraz:)

Göğüsler ön planda çok iyi. Kollar göğüslere göre geride kalmış. Ancak genel olarak bu kadar zamanda iyi bir gelişim diyemeyeceğim. Çok daha iyi olabilirdi. Ya beslenmenizde sorun var yada antrenman sisteminizde. Son fotoğrafta kollar çok geride gerçekten. En azından çizgiler belli olabilirmiş. Hos bir vücut. Ama 2.5 yıla göre vg de çok zayıf bir vücut.

Güzel vücut, keske özel pozlar güzelce fofoğraflanıp eklenseydi :)

4.2

thums: O nasıl bir cevaptır ya

Back
Yukarı