183-97 Zayıflama ve Vücut Gelişimi

Abiler, arkadaşlar merhaba.

18-183-97 profilim.

Şimdi : 2 ay önce 103 kg ile diyete başladım. 2 haftada 8 kg verip 95 e düştüm. Doktor yavaşlatalım dedi bayağı boşladım tekrar 97-98e çıktım. Diyeti bıraktım, ama yediğime içtiğime dikkat ediyorum hala.

Yarın (8 haziran) spora başlıyorum, diyete aynen devam ediyorum.

Bana önerecekleriniz var mı? Aşağıda fotoğrafları bırakacağım vücudun 1 ay içinde aldığı hali yani. Lütfen yardımcı olun şu göbekten, basenlerden kurtulmak istiyorum artık yalvarıcam o derece.

İstanbul Esenlerde oturuyorum, malum adam akıllı bir spor salonu yok 2 adam koymuşlar salona hoca diye geçiriyorlar. Bir program veriyorlar, çalış babam çalış. Hiçbir etkisi olmayınca da 2 hafta sonra sporu bırakıyorum.

Bu diyete başlamadan önce :

Buda 2 ay süreçten sonrası :

yağ oranın aşırı fazla ve kas kütlen yok eğer sporsuz kilo vermeye devam edersen 7 kiloya insen bile kas kütlen olmadığı için o deri gevşeyecektir ve gene kilolu durucaksın yapman gereken ağırlık çalışması ve kardiyo ve doktor nasıl bir diyet yazdı bilmiyorum ama içinde kibrit kutusu peynir yazıyorsa uzak dur derim :D zira o tarz beslenmeler bayanlara göre

Merhabalar..sanki o 2 ay hiç işe yaramamış gibi konuşuyorsunuz ama gelişme gayet güzel. Evet göbek gitmemiş normal olarak öyle hemen gitmez ama düzenli mekik ile göbeksiz vücuda kısa sürede kavuşabilirsiniz bence..ve tabiki düzenli yürüyüş. Yani umutsuzluğa hiç gerek yok zafere az kaldı

yağ oranın aşırı fazla ve kas kütlen yok eğer sporsuz kilo vermeye devam edersen 7 kiloya insen bile kas kütlen olmadığı için o deri gevşeyecektir ve gene kilolu durucaksın yapman gereken ağırlık çalışması ve kardiyo ve doktor nasıl bir diyet yazdı bilmiyorum ama içinde kibrit kutusu peynir yazıyorsa uzak dur derim :D zira o tarz beslenmeler bayanlara göre
28748fe50d36cbb142de89794becb90a.jpg

Diyete başlamadan 30 kg yağ varmış 7-8 kg verince 17 e düşmüş. Diyet listem buydu..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar..sanki o 2 ay hiç işe yaramamış gibi konuşuyorsunuz ama gelişme gayet güzel. Evet göbek gitmemiş normal olarak öyle hemen gitmez ama düzenli mekik ile göbeksiz vücuda kısa sürede kavuşabilirsiniz bence..ve tabiki düzenli yürüyüş. Yani umutsuzluğa hiç gerek yok zafere az kaldı
Merhaba. Azda olsa Gözle görülür derecede gelişme oldu tabii. Yüzden ve arka taraftan, bacaktan vs. Kendime güvenim gelmeye başladı gibiydi. Ama tekrar aldığım için dayanamıyorum kendimi böyle görmeye. 42 bedenden 38 bedene düştüm, yanlar hafifte olsa biraz daha gitti. Ama göğüsler düzelmiyor. Sanırım Jinekomasti var, doktora gittik. 27 Temmuz'da kesin sonuç gelecek. Teşekkür ederim yorum için.

ben diyeti beğenmedim protein oranı çok düşük senin en az 120-130 gram protein alman gerekiyo gün içerisinde yoksa yağ ile beraber az olan kas kütlesinde kaybedebilirsin forumdaki yağ yakım günlüklerini takip et bence

ben diyeti beğenmedim protein oranı çok düşük senin en az 120-130 gram protein alman gerekiyo gün içerisinde yoksa yağ ile beraber az olan kas kütlesinde kaybedebilirsin forumdaki yağ yakım günlüklerini takip et bence
Aynısını çok sağlam vücudu olan bir abimde söylemişti. Onun söylemini dikkate alarak öğle yemeğinde yarım kızarmış tavuk ve 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Akşam maalesef ne gelirse önümüze onu almak zorundayız, evde ki herkes çalışıyor.

kosman gerek diyetle beraber hafif tempoda mekikle sinavla gitmez o gobek bol bol nefes acici hareketler yap agirlik cok calisma calisacaksanda squat yap bol bol ins iyi olursun

GT-I9305 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kosman gerek diyetle beraber hafif tempoda mekikle sinavla gitmez o gobek bol bol nefes acici hareketler yap agirlik cok calisma calisacaksanda squat yap bol bol ins iyi olursun

GT-I9305 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ben anlamıyorum kimisi var diyetsiz sporla 3 4 ayda eriyor, kimisi var diyetle 3 4 ayda eriyor benim gibi olanlar da diyetle sporu yapıyor işe yaramıyor :D

Dikkate alıp yorumladığınız için teşekkür ederim.
Squat derken?

Protein ağırlıklı beslenip, ağırlık çalışmasından sonra hiit kardiyo bu vücutta inanılmaz işe yarar bence.
Hiit kardiyo derken? Zaten şöyle bir şey var omuzlar falan geniş. Herkes üçgen vücudum var sanıyor :) ama göğüsler de Jinekomasti var sanırım ondan korkuyorum. Ve şu yağları ve ödemleri atsam benimde aklımda var ağırlık ve protein ama önce dediğim gibi ödem ve yağ :(

Back
Yukarı