18 yaşındayım bugun xfite kaydoldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

avast

Üye
merhaba hocam 18 yasındayim ankarada cfite kaydoldum bugun boy 172 kilo 73 gobek var biraz fizigim falan iyi duruyo çirkin durmuyo ama biraz kas yapmak ve yag eriytmek icin kaydoldum benim kollarım 31 sıkınca 33 cm oluyo yani kıssadan hisse amacım iyi bi goruntu cok abartı bi kas istemiyorum ama hani kollarım hacimli parcalı dursun karın kası falan 3 ayda olurmu yapmam icin neler gerekli onerilerinizi bekliyorum abiler

Ilk önce kendine bir hedef belirle, üc ayda su olurmuyum bu olurmuyum diye dusunme.Bu isteki en onemli seylerden biriside sabirdir, biraz sabirsiz bir arkadasa benziyorsun.Dogru antreman, dogru beslenme, dogru dinlenme bunlari iyi yaparsan istedigin yere üc ayda belku gelemezsin ama birgun mutlaka gelirsin.

Ustad yeni konu acmak yerine burdan yazayim dedim simdi ben 172 boy 70 kiloyum ama gobek var nasi eritebilirim bunu bugun gittim salona kosu kardio calistirmadi hoca bana evde uyabilecegim masrafsiz malum ogrenci :D bi diyet onerirmisiniz kilo vermem icin yani daha dogrusu gobegim gitsin

Back
Yukarı