18 kilo verdikten sonra neler yapmaliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cfk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfk

Üye
Arkadaslar merhaba, 3,5 aydir yaptigim diyet ve duzenli sporla 18 kilo verdim. Bol et, yagsiz yogurt yulaf ve bol su gibi temel ogeleri olan diyetimi 3-4 kilo daha verene kadar devam ettirecegim. Fakat vucudumda olusan sarkiklik icin cozum onerileriniz var mi? Kosu ve yuruyus yapiyorum, biranda birseylerin degismesini de beklemiyorum. Yine de surece pozitif anlamda neler katabilirim.

Tesekkurler

spor olarak sadece koşu ve yürüyüş yapıldıysa sarkan bölgeleri toparlamak için artık hafiften ağırlık çalışmalarına başlayabilirsiniz, iyi kilo vermişsiniz, başarılar...

Agirlik idmanlari + cardio bu dertten kurtarirdi ama gec degil. Agirlik idmanlarina baslayiniz, protein agirlikli beslenmeye devam.

Arkadaslar merhaba, 3,5 aydir yaptigim diyet ve duzenli sporla 18 kilo verdim. Bol et, yagsiz yogurt yulaf ve bol su gibi temel ogeleri olan diyetimi 3-4 kilo daha verene kadar devam ettirecegim. Fakat vucudumda olusan sarkiklik icin cozum onerileriniz var mi? Kosu ve yuruyus yapiyorum, biranda birseylerin degismesini de beklemiyorum. Yine de surece pozitif anlamda neler katabilirim.

Tesekkurler

hocam benimde bir 15 kilo fazlam var sürecini banada anlatabilirmisin kısaca ?

Back
Yukarı