Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli bir beslenme-düzenli dinlenme ve düzenli sporla 18 kilo kas yanında sadece 1 kilo yağ hangi sürede alınır (Doğal yollarla)? 24 ayda yapılabilir mi bu vücut inşaası?
23. Ayında tamamlarsın.
Denmesini mi bekliyorsun bilmiyorum ama herkesin vücudunun, genetiğinin farklı olduğunu saymasak bile kendinle ilgili hiçbir bilgi vermeden tahmini olarak bile birşey söyleyemeyiz. Ama 2 yılda 18 kg alamazsın o kesin.
Herşey mükemmel olursa 2 yılda belki yapılabilir tabi bunun birazda başlangıçla alakası var. Ben 75 kiloyum 84cm bel 33cm kol ile başladım benim için 2 yılda 18kg kas demek mükemmel genetik olduğumu işaret eder. Sen 55 kilo 26cm kol ile başlarsan 2 senede 70 kilo fit olabilirsin.
Alamazsın gayet açık ve net uçuk hayallere kapılmayın. Reklamlardaki dayatmalar size gerçekçi gelmesin hiçbir zaman o kataloglardaki tipler olamayacaksınız bu gayet açık. Yağlanmadan olmanızda imkansız olabileceğiniz maksimum düzey salonunuzdaki Ahmet Mehmet'in birkaç tık ilerisidir belki gerçekçi olun dünden daha iyi olmayı hedefleyin. Bu dediklerim doğal sporcular için geçerli.