18 Aylık Gelişim (72'den 85'e)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan firarist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam gerçekten gözle görülür ciddi bi degişim var tebrikler bende 3 aydır gidiyorum fitness a boy 1.87 kilo 65 biraz zayf oldugum için kasla beraberinde kiloda almam lazım ne yapmam gerek sizce bide sigara kullanıyorum etkisi olurmu vücut gelişmesinde

selam gerçekten gözle görülür ciddi bi degişim var tebrikler bende 3 aydır gidiyorum fitness a boy 1.87 kilo 65 biraz zayf oldugum için kasla beraberinde kiloda almam lazım ne yapmam gerek sizce bide sigara kullanıyorum etkisi olurmu vücut gelişmesinde
Sigara başlıca zarardır zaten kesinlikle tavsiye edilmez. Kilo almak istiyorsan karbonhidrat ve protein agirlkli beslenmelisin.

az87m0.jpg

27.04.2014 biceps ve göğüs pozu :)
i2nimq.jpg

Genel görünüm. Karın kaslarını sıkamadım. Biraz daha yağ yakmam gerekiyor sanırım..

Diger bölgeler neyse de omuzda acayip bir gelişme söz konusu bu da tüm vücudu güzel göstermiş omuz için ayrıyeten birşey yaptınız mı ?

son foto tam istediğim vücut aslında bi kenarda kalsın bakar bakar hırslanırım :D yaşım 16 18'imde falan senin gibi olsam yeter

Diger bölgeler neyse de omuzda acayip bir gelişme söz konusu bu da tüm vücudu güzel göstermiş omuz için ayrıyeten birşey yaptınız mı ?
Yeterince nizami ve ağır girmeye çalışırım omuzları. özenle üstünde durmadım fakat trapez ve uprightı olduğunca ağır çalışırım. En son foto gögüs ve kol idmanından sonra çekilmiş bir fotodur omuzlarım sıcakken daha farklı fakat en gelişen yerim göğüs oldu benim. duruştan dolayı omuz gibi durmuş :)[DOUBLEPOST=1413980265][/DOUBLEPOST]
dostum gelişim harika bu arada omuz kaç cm
Hocam hiç ölçtürmedim bilmiyorum :)
arkadaş yazmadığına göre sporu bırakmış:)
Sporu bırakmadım fakat kpss'den dolayı eskisi kadar özen gösteremiyorum. Haftada 3 gün gidiyorum beslenme laylaylom :D Fakat görünürde bir sıkıntı yok :)
son foto tam istediğim vücut aslında bi kenarda kalsın bakar bakar hırslanırım :D yaşım 16 18'imde falan senin gibi olsam yeter
Kardeşim azimli ol, beslenmene,beslenmene,beslenmene ve yine beslenmene :D dikkat et. Bu spor beslenmeden ibaret bunu unutma.

Usta gercekten tebrik ederim !
İdeal bir vucut olmus fit goruntu olmus.
Sorum şu : karin icin uyguladigin bi program veya diet varmi? Yoksa her istedigini yiyip spor ile mi eritiyosun gobegi??

mide fazla çalışmıyorum six packler mutfakta yapılır tuz seker yağ un u minimal hale getrceksin ve bu durumda skıyor beni diyet taraftari degilim :)

Back
Yukarı