fatalrhyme95
Üye
bence çok iyi 

Sigara başlıca zarardır zaten kesinlikle tavsiye edilmez. Kilo almak istiyorsan karbonhidrat ve protein agirlkli beslenmelisin.selam gerçekten gözle görülür ciddi bi degişim var tebrikler bende 3 aydır gidiyorum fitness a boy 1.87 kilo 65 biraz zayf oldugum için kasla beraberinde kiloda almam lazım ne yapmam gerek sizce bide sigara kullanıyorum etkisi olurmu vücut gelişmesinde
Yeterince nizami ve ağır girmeye çalışırım omuzları. özenle üstünde durmadım fakat trapez ve uprightı olduğunca ağır çalışırım. En son foto gögüs ve kol idmanından sonra çekilmiş bir fotodur omuzlarım sıcakken daha farklı fakat en gelişen yerim göğüs oldu benim. duruştan dolayı omuz gibi durmuşDiger bölgeler neyse de omuzda acayip bir gelişme söz konusu bu da tüm vücudu güzel göstermiş omuz için ayrıyeten birşey yaptınız mı ?
Hocam hiç ölçtürmedim bilmiyorumdostum gelişim harika bu arada omuz kaç cm
Sporu bırakmadım fakat kpss'den dolayı eskisi kadar özen gösteremiyorum. Haftada 3 gün gidiyorum beslenme laylaylomarkadaş yazmadığına göre sporu bırakmış![]()
Kardeşim azimli ol, beslenmene,beslenmene,beslenmene ve yine beslenmeneson foto tam istediğim vücut aslında bi kenarda kalsın bakar bakar hırslanırımyaşım 16 18'imde falan senin gibi olsam yeter
kilo x2 gram protein, kilo x 4/6 karbonhidrat kilo x 1 yağ ve minerallerden olusuyor günlük beslenmeBeslenme programını yazar mısın hacimlenme döneminde iken
Yağ miktarım fazla artmadı Şuan 92 kg yum. Fakat 85 e definasyon yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.dostum progainer kullanmışsın birçoğu şekerden gelen bi karbonhidrattan yağlanma olmadı mı