170 boy için 100kg çok mu abartı olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M-ex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

M-ex

Üye
Merhabalar, forumda yeniyim sizlere danışmak istediğim birkaç soru var.
1) sadece bacaklardan kaç kg alınabilir yapmak istedigim once bacaklari guclendirmek max seviyeye ulastirmak.
2) kilomu pek gostermiyorum sadece kalca ve bel bolgsinde yaglanma var 170 boy icin 100 kg olur mu sizce % 15 yag oraninin altinada inmek benim icin zor.
3) kafam vucuduma oranla buyuk gibi boynum epey kalin kafamla ayni kalinlikta vucut yapinca kalinlasmasini istemiyorum zaten kalin amac vucudu kafayla orantilamak.

Bacak hareketlerine ve beslenmene önem ver ağır çalış 100 kg çok çok fazla kafam büyük demişsin benimde biraz büyük sayılır kafam omuzlarını genişletirsen kafan dikkat çekmeyecektir keza benim öyle oldu.

Şuan 75 kg ve pek gostermiyorum yani 80 olup kas yapsam bile pek farketmez bence :D o yuzden 100 kg diyorum. Omuzlarim genis boynum epey kalin vucut yapinca kalinlasmasindan korkuyorum acikcasi.

Pehlivan gibi olma ihtimalin daha fazla yaşında 18 miş hala boyun uzayabilir normal rutininde ilerlemelisin bence yağ oranını düşürmeyi amaçlayıp temiz kas kütlesi ekle l carnitin takviyesiyle ve güzel bi diyetle çok daha iyi olacaktır kilonu arttırmaktan:)

Henüz başlamadım boy coktan durdu be :D aslinda bir yil boyunca bacaklari gelistirecem beslenmeye dikkat ederek max seviyeye gelince aldigim kiloya bakacam ve ona oranla ust vucudu gelistirecem bana kalirsa 100 kg abarti durmaz hem esmer hem killiyim boyle insanlar pek kiloyu gostermiyor edindigim gozlemlerden yola cikarak :D[DOUBLEPOST=1494418277][/DOUBLEPOST]Buarada alternatif sauna buldum :D arabayi gunes vuran bir yere park edin ve icine oturun aracij rengi siyah ise saunadan farki kalmiyor. :D tavsiye ederim bide terleme kilo verdirir mi acaba?

Benim 19 dan sonra baya uzamıstı boyum ümitsiz olma genetik varsa her türlü uzarsın. Terleme konusunda benim bildiğim efor sarfederek akan terle kilo verilir diye biliyorum. Mesela antrenmanda üstünde kazakla sıcaktan bunalarak degil tabi tam olarak bilmiyorum bilgili bi arkadaş düzeltirse iyi olur :)

Ya bazi insanlar gec uzuyor bazilari ise cok erken uzuyor genetikle alakali dayi tarafi 160 ila 170 arasi amca tarafi 170 ila 180 arasi ben 170 ama ergenlikte cok kotu gecti be.[DOUBLEPOST=1494420541][/DOUBLEPOST]Peki ergenlik kac yasinda girdin ve boyun kacti simdi kac?

Back
Yukarı