17 yaş 80 kg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yavaş yapma konusuna katılıyorum yavaş indirirp hızlı kaldırmak ama hacim için ağır girmek önemli değilmi??

cok fazla bır bılgım yok. senı yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum. ancak bıldıgım kadarıyla. gogus presslerde hacim icin %50-55 arası gucle baslanır. Zaten yavas yaptıgında da o kilo normal calıstıgından daha agır gelecektır. Cunku setin zamanı uzadıkca guclesır dayanmak. pullover butterfly gibi hareketlerdede ben maksimumda zorlarım. belkıde yanlıs yapıyorumdur. Bızden deneyımlıler okur yardım eder umarım. bıraz forumda arama yap gogus hakkında bırseyler bulabılırsın.

• Öncelikle herkeze merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ve ilk önce kendimi tanıtarak başlamak istedim bu spora geçen yıl başladım yaklaşık düzenli olarak 7 ay yaptım aradan sonra
  • yaklaşık 3.5 aydır devam etmekteyim yaş:17 kilo:80 kol:sıcak 39.5 diğer ölçüler uzun süredir alınmıyorweightlifter yorumlarınızı bekliyorum hiçbir ek besin alınmamıştır amino acid kullanmayı düşünüyorum önerileriniz bekliyorum saygılar.:)
Yazdan kalma resmim??

Eklentiler

• 16242_187131904291_585294291_2774531_151348_n.jpg
    16242_187131904291_585294291_2774531_151348_n.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 334
en az 20 yaşında duruosun amino asiti filan boşver sade ve sıkı bi şekilde devam et daha göreceğin pazılar ileride...thums:

öncelikle teşekkür ederim Yazdığın yoruma kesinlikle katılıyorum. Bacak konusunda son 2 aydır düzenli giriyorum ama tabiki vucada göre zayıflar .Amacım fit ve kaslı bi vucudve sixpack

rica ederim... amacınız konusu çelişki bulunmakta eğer kaslı bir vücut istiyorsanız bb yapmanız gerekir ama ileride bırakırsanız sorunlar çıkar... vücudun orantısı bozulur vs vs... ayrıca amino asit gibi işlemleri hocanıza danışmanız gerekir buradan sağlıklı yanıtlar alamayabilirsiniz...

Değerli üyemiz;
Aynı başlıkta yönetici uyarmasına rağmen zorunlu pozlar tamamlanmadığı için başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı