• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaş 80 kg (yeniden)

• Öncelikle herkeze merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ve ilk önce kendimi tanıtarak başlamak istedim bu spora geçen yıl başladım yaklaşık düzenli olarak 7 ay yaptım aradan sonra
  • yaklaşık 3.5 aydır devam etmekteyim yaş:17 kilo:80 kol:sıcak 39.5 diğer ölçüler uzun süredir alınmıyorweightlifter yorumlarınızı bekliyorum hiçbir ek besin alınmamıştır amino acid kullanmayı düşünüyorum önerileriniz bekliyorum saygılar.:)

yeni resimler

Eklentiler

• 123.jpg
    123.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 763
  • 1234.jpg
    1234.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 734
  • 1235.jpg
    1235.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 692
  • 03012007591.jpg
    03012007591.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 702
boyun kaç ? bu vücut 80kg gibi durmuyor zayıf duruyor
boy:189 kilo 80 81 civarı oynuyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:18 ----------

İlk haliniz olsa karşılaştırma açısından iyi olurdu. Kol çok iyi bence. Göğsü ve mideyi eksik gördüm ben. Pumpa devam ;)
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/17-ya-80-kg-t25378.html?t=25378 konum kilitlenmişti resimler eksik olduğu için ordaki ilk resim başlamadan önceki halim.

Gelişme iyi olmuş. Yağlanmadan kaslanmışsınız. Göğüste sanırım yanlış giden birşeyler var. Yetkili mercilere sorunuz. (Flexor, bonatschi, despo, Schwarzl, karasan, ayaz ve diğerleri :) )

>>> Dostum Çok Güzel Gelişmişşsin başarılarının devamını dilerim Fakat Yüzünü Neden Kapatma Gereği Duydun Ki Avaratarında Zaten görmüyormuyuz :D

Eski resimlerine de baktım kollardaki gelişme gerçekten çok iyi gidiyor diğer bölgelerde yeni ve eski fotoların arasında pek fark yokmuş gibi görünüyor .Diğer bölgelere de ağırlık verirsen toplamda güzel bi vücut olur diye düşünüyorum , kolay gelsin...
Bu arada eski fotolarını bu başlığı editleyerek koyarsan yorum yapma açısından daha rahat olur...

Eski resimlerine de baktım kollardaki gelişme gerçekten çok iyi gidiyor diğer bölgelerde yeni ve eski fotoların arasında pek fark yokmuş gibi görünüyor .Diğer bölgelere de ağırlık verirsen toplamda güzel bi vücut olur diye düşünüyorum , kolay gelsin...
Bu arada eski fotolarını bu başlığı editleyerek koyarsan yorum yapma açısından daha rahat olur...

Onlarda aslında eski fotolarım değil bi tek ilk fotom eski diğerleri 1 ay önceki fotolar fakat kilitlendiği için bu başlıkta açtım. (bu arada göğüs için yardım bekliyorum herkezden)

Back
Yukarı