Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sanki ev çalışması değil gibi salonda yapılmış bir vücuda benziyor??? bu vücut 100 şınav 150 mekikle olcak değil bana göre.. sırt resmen parçalanmış gibi kanatlar falan çıkmış..eğerki gerçekten salon çalışması yoksa bu vücudunda hemen dumbell setimi rafa kaldırıp 100 şınav 150 mekik çekmeye başlıcambana pek ev çalışması gibi gelmedi umarım bu tarz eleştirilere açıksındır dostum bu benim şahsi görüşüm..birde proramın varmı ? ne yiyor ne içiyorsun ?? paylaşırsan seviniri(z)m...
ve bence kilon 51den fazla dostum o vücuda 51 kiloyum dersen bu işte gerçekten yalan olur bence...
Hadi diyelim göğüsü kolları şınavla yaptın karın kaslarınıda mekikle
peki o kanatlar ne öyle çok iyi vücut bilmiyorum nasıl çalışıyorsun ama bozmadan devam et ben çok başarılı buldum ben bu tip vücut seven birisi olduğum için hoşuma gidiyor.
Bence 3-4 aylık evde yapılmış bir vücut değil öncesi var bunun ama her türlü başarılı tebrik ederim.
O değilde hiç 51 kiloymuşsun gibi göstermiyosun boyun kısa da değil yane 1.76 vallahi karın kısmı genetik te olabilir benim karın kısmımda bu şekil ve başlamadan once biraz sonuk haliydi bazılarında doğuştan oluyo.
Genetik iyi elli şanslısın bu arada bende azeriyim![]()
Dostum vücudun çok iyi , bende senin gibi bir vücut yapmak istiyorum.Hergün sadece şınav ve mekik mi çektin ? Ne tür şınav ve mekik çektin ? Bu konuda biraz ayrıntı verirsen çok iyi olur.
karın kasları gayet başarılı ama diğer bölgelerde pek bişey yok çünkü çok zayıfsın kol göğüs falan nerdeyse hiç çalışılmamış gibi ama zayıf olduğun için karın bölgesindeki kaslar tamamen belirginleşmiş 3-4 ay için karın bölgesi çok iyi ölçüleride yazarsan daha iyi olur
Trapezlerin ve kanatların iyi ama evde yapılan çalışmaya benzemiyor.
arkadaşım fotoları shoplamışsın bunu yapmana hiç gerek yok foto keskinlik ayarlarıyla oynama , neyse fotolara gelince vücudun iyi fit ama kilo almalısın programına barfiks ve dips i de ekle bi kaç dumbell al daha iyi olabilirsin.
Evde çalışıyorum.1-2 arkadaşda evde yapılan çalışma benzemiyor derse evde şınav mekik çekerken resimlerimi çekib buraya koyucam![]()
Salonda çalışıyorum, ama bunu bende yapabilirim, bunu yapabilmek için evde çalışmak gerekmiyorYanlış anlama ben o 1-2 arkadaşı desteklemiyorum. Yalnızca kanıtlama şeklin ilginç
![]()
Aslanim karin hareketi olarak sadece o verdigin linkteki tek hareketi mi yaptin?