17 Yaşındayım Bir Kaç Sorum Var

Öncekikle yaş 17 bou 1.83 kilo 67 karın ve göğüs bölgemde yağlar var t-shirt giydiğimde meme uçları bariz belli oluyor. amacın öyle 30 cm kola sahip olmak felan değil veya arnold schwarzenegger gibi kaslarımda olsun istemiyorum :) sadece vücudumun düzelip biraz şekle girmesini istiyorum. spor salonuna gidemem evde 5 kg dumbell var FleXoR hocamızın https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html bu programını uygulamayı düşünüyorum ama 3. ve 4. günleri katmayacağım bunun yanına mekik ve şınav eklesem faydalı olur mu isteğime kaç ayda ulaşabilirim .

jinekomasti olabilir kilon yok.arnold gbi istesende olamazsın zaten.30 cm kol felan istemiyosun ha :) kolun kaç cm merak ettim :) .tam verim icin programı tam uygula ve diyete başla

internette baktım ama onlar çok büyük bnm o kdr değil karnımdada yağ var yanlardada var göğüste olmaması anormal olmazmıydı zaten

gögüste olması farklı meme uç kısmında şiş gibi ise jinekomastidir.
Onlar kilosu fazla ama kilo arttıkça yaglanmada artar

5 kiloluk dambıllar sana az gelir ben bodye başlayalı 4 ay oldu 6 kilo takıyorum dambıla. bide dambılın boş ağırlığı dahil değil yani yaklaşık 7,5 kilo çalışıyorum tek kol başladığımda 5 kilo çalışıyodum sana hafif gelir heralde benim kol 31,5

Birazda beslenme bolumunu oku, idmani bulmussun beslenmeni de kesin bulursun.

Gelisim = beslenme, idman, dinlenme inanc. :)

Beslenmeye o kdr çok dikkat edemeye birim ama yemekten 1 saat sonra başlıyorum antrenmana . bnm kolda fazla kasta yok bırakmayı düşünmüyorum bu programla kaç ayda kolu göğüsü azcıkta olsa şekillendirebilirim bi fikriniz var mı ?

Back
Yukarı