Tartışma yaratmak için söylemiyorum ama lütfen bu konuda gerçekten bilgili, tecrübeli hocalarımız mesajımı görürse cevap verirse sevinirim. Kafama ciddi anlamda takıldı, burada kimse kimseyi kandırmamalı; çünkü gencecik arkadaşlarımızın umutlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yok: Konunun sahibi burakhector adlı üye steroid kullanmadığını belirtiyor ama 17 yaşından 24 yaşına geldiğinde saçlar dökülmüş ve surat keskin erkeksi bir hal almış. Ben bildiklerim, duyduklarım, tecrübelerim doğrultusunda bu değişimin vücuda alınan fazla testesterondan (steroid) kaynaklandığını düşünüyorum. Üyenin mesaj sayısı da belli zaten. Bu konu bana konuyu açan üyeye saygısızlık yapmak istemem ama hiç gerçekçi gelmiyor. Bu konuya bakıp da mutlu olan genç arkadaşları kandırmaya kimsenin hakkı yok, onlar böyle güzel değişim fotoğraflarını görüp mutlu oluyorlar, çalışıp didiniyorlar. Sonrasında ya benim genetiğime uygun değil ben yapamadım diyip vazgeçiyorlar, ya da el altından nasıl kullanılacağını bilmeden steroid kullanıyorlar ideallerindeki vücuda sahip olmak için. Böyle düşünmem benim cahilliğimden mi kaynaklanıyor, birisi beni aydınlatırsa sevinirim.