supersport
Üye
tebrikler. ölçülerini yazmış mıydı arkadaş başka yere? vücut sağlam. aynı zamanda kuvvetli. başarılar.
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar ağırlıklar kg , lb değil bar'a gelince salonda tartı var tartmıştık ne kadar olduğunu ordan biliyorum dökme demir ağırlıkta var olmassa onunlada çalışıp videomu eklerim ama onda en fazla 150 ye çıkabiliyoruz(barı farklı). birde neden bazı arkadaşlar şüphe ediyor anlamıyorum neden tanımadığım insanlara yalan söyliyeyim halbuki çalışma şeklimi sorsalar söylerim ve kendileri kısa zamanda büyük gelişme kaydederler.
tabiki ben çalışmaya başlama dan önce 15 çıkara bildiğim bi agırlıkla maximum ağırlığın %60-70 ile 10 tekrar yaparak ısınıyorum.
Asıl Çalışma
5 tekrar çıkarabildiğim ağrılıkla (max ın 20 kilo altı)
1. hafta 5x5
2.hafta 6x6(ağırlık aynı)
3.hafta 7x7
4.hafta agırlığı 10 kg artır ve 5x5
daha sonra aynı devamlılığı sağla ama hareketleri tam yaptıktan sonra ağırlığı artır tam yapamadıysan o hafta gelcek hafta bi daha dene
doğru söylüyorsun çok önemli benim triceps çalışmam şöyle:diğer bölgeleri çalışma şekliniz nedir, sonuçta bench için sadece göğüs değil sırt ve triceps de önemli komple programı yazabilir misiniz?
bir de vg geçmişiniz?