16 yaş protein tozu kullanımı

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar boyum 1.82 kilo 57 1 yıldır düzenli şınav mekik ve 2 tane 5 kg dambıl ile çalışıyorum göğüs ve karın kasımda gözle görülür değişmeler oldu şuanda gayet düzgün fiziğim var fakat birazdaha ilerletmek istiyorum ve protein tozu kullanmayı düşünüyorum fikirlerinizi almak isterim.

bencede bu tempoda protein tozuna ihticayın yok zaten antrenmanlardan sonra tavuk göğsü ve ton balığı yersen gereken proteini almış olursun ve bence ballı muzlu süt yap çok iyi bişey kilo almak için

Trapez~ çok doğru söylemiş.Salonda 1 yıl çalışmış olsaydın, protein kullanmak için geç bile kalmışsın derdim belki.

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım arkadaşlar şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar boyum 1.82 kilo 57 1 yıldır düzenli şınav mekik ve 2 tane 5 kg dambıl ile çalışıyorum göğüs ve karın kasımda gözle görülür değişmeler oldu şuanda gayet düzgün fiziğim var fakat birazdaha ilerletmek istiyorum ve protein tozu kullanmayı düşünüyorum fikirlerinizi almak isterim.

Yaşın 16 ve büyüme ve gelişim dönemindesin vücut daha tam oturmadan protein tozu vs. kullanmamanı öneriyorum.Çünkü daha çok yıl var önünde 22 yaşına kadar gelişim devam eder.Gelişimin bittiği zamanda bir antrenör hoca yardımıyla kullanman gerekirse kullanırsın.

Back
Yukarı