16 yaş gelişim ve yarışma

Vücudun güzel ama yarışma için erken diye düşünüyorum. Daha önce yarışmalara gittin mi bilmiyorum ama hele ki atletif fizikte birbirini harcayan herifleri görsen şaşırırsın. Nacizane tavsiyem bu seneyi büyümek için kullan. Keza yarışmaya yakın su diyeti falan da yapacaksın ve iyice küçüleceksin. Motivasyonunu kaybetmeye değmez diye düşünüyorum. Ha ama şöyle söyleyeyim; fitness branşından pek katılan olmuyor. Mesela 3 kişi katılıyor, direk madalya alıyorlar 1. 2. 3. diye :) İlk ikiye girersen dünya şampiyonasına dahi gidiyorsun. 2 sene öncesine kadar öyleydi yani, şimdi değişiklik varsa bilmem.
Başarılar.[DOUBLEPOST=1460765009][/DOUBLEPOST]Gerçi yarışma gelmiş geçmiş bile galiba. Ben henüz gördüm bu durumu kusura bakma :)

Vücudun güzel ama yarışma için erken diye düşünüyorum. Daha önce yarışmalara gittin mi bilmiyorum ama hele ki atletif fizikte birbirini harcayan herifleri görsen şaşırırsın. Nacizane tavsiyem bu seneyi büyümek için kullan. Keza yarışmaya yakın su diyeti falan da yapacaksın ve iyice küçüleceksin. Motivasyonunu kaybetmeye değmez diye düşünüyorum. Ha ama şöyle söyleyeyim; fitness branşından pek katılan olmuyor. Mesela 3 kişi katılıyor, direk madalya alıyorlar 1. 2. 3. diye :) İlk ikiye girersen dünya şampiyonasına dahi gidiyorsun. 2 sene öncesine kadar öyleydi yani, şimdi değişiklik varsa bilmem.
Başarılar.[DOUBLEPOST=1460765009][/DOUBLEPOST]Gerçi yarışma gelmiş geçmiş bile galiba. Ben henüz gördüm bu durumu kusura bakma :)
Evet yarisma geçti bile ama Allah'a şükür güzel geçti belki derece kazanamadım ama çok şey kazandığıma inanıyorum kesinlikle motivasyon kaybetmek yok iki yıl sonraki yarisma icin simdiden hazirlanmak şart oldu :)

Cok iyi gelisim olmus tebrik ederm kardesim bana antrenman programini yazabilirmisin?
Devamlı olarak degistiriyorum programımı dostum,hangi bolgemi eksik hissediyorsam oraya yogunlasiyorum,yani sabit bir programim yok ayda bir degistiriyorum diyebilirim[DOUBLEPOST=1460925745][/DOUBLEPOST]
baran kalaycıyla fotoğrafını gördüm :D
Evet sağolsun :)[DOUBLEPOST=1460925821][/DOUBLEPOST]
Tebrik ederim dostum :) Baran Kalaycı nasıldı
Tesekkurler,sagolsun guzel bir sohbet gerceklestirdik,guzel motive etti,16 yasinda oldugumu ogrenince cok sasirdi tabi,kendisi cok iyi bir insan ve sporcu kesinlikle tam bir idol :)

Tebrikler güzel gelişim, lakin bir ektomorf olarak daha fayda bilgiler vermen lazım, forumun %50 si ektomorf ve çoğu gelişemiyor, sen neyi doğru yaptın da geliştin bunları söylersin, o zaman gerçek kazanan olabilirsin, iyi bir sporcu her zaman paylaşımcıdır Başarılar kardeşim

Kardeşim gerçekten başarılar yaşına göre çok güzel vucudun var artık bundan sonra hem vucundun daha iyi oturur hemde daha iyi gelişirsin ve katıldiğın yarışmada derece yaparsın . Bide instgram kullanıcı adını söyler misin

Tebrikler güzel gelişim, lakin bir ektomorf olarak daha fayda bilgiler vermen lazım, forumun %50 si ektomorf ve çoğu gelişemiyor, sen neyi doğru yaptın da geliştin bunları söylersin, o zaman gerçek kazanan olabilirsin, iyi bir sporcu her zaman paylaşımcıdır Başarılar kardeşim
Oncelikle tesekkurler guzel yorumlariniz icin,dogru soyluyorsunuz fakat bir ektomorf olarak kural basit;dengeli ve amaca uygun yemekleri yemek.Antrenmanini uyku duzenini de disiplinli bir sekilde yaptiktan sonra vucut ister istemez gelisiyor zaten[DOUBLEPOST=1460986279][/DOUBLEPOST]
Kardeşim gerçekten başarılar yaşına göre çok güzel vucudun var artık bundan sonra hem vucundun daha iyi oturur hemde daha iyi gelişirsin ve katıldiğın yarışmada derece yaparsın . Bide instgram kullanıcı adını söyler misin
Tesekkurler,mrtgnr23 instagram kullanıcı adım oradan da takip edebilirsiniz

Yarışmadan fotoğraflar
IMG_20160418_131734.jpg
IMG_20160415_205919.jpg

Back
Yukarı