• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yaş 9 ay salon çalışması bakınız.

Gördüğüm kadarıyla adonis building çalışılmış bence 9 aya göre güzel bir adonis belt inşa etmişsiniz tebrikler başarılarınızın devamını dilerim

Bu 9 aylık bir çalışmamı ? kardeşim moralinib ozma gibi olmasın ama beslenmeyi yakötü yaptın yada spora falan gidemedin birşeyler oldu.Bir insan 9 ayda bu kadar az gelişemez.

-karın yok.
-göğüs yok
-omuz yok
daha saymak istemiyorum gerçekten kardeşim önünde uzun bir yol var bol şans diliyorum sana beslenmeni düzelt.

bu sporu kızlar için yapacaksan hiç yapma parana emeğine yazık , fazla bi gelişme sağlayamazsın . o vücudu öyle parçalamakta dediğin gibi kolay değil

Kötü :(

Dostum ,sanki vucut degil sadece adonis calismissin gibi, umarim kisa zaman da orantili bir sekilde gelistirirsin vucudunu. Sevgiler

Kardeşim ben 14 yaşındayım 4 ay fitness'a gittim vücudum gerçektende çok iyi 8 tane baklavam gözüküyor sırtından çok iyi gözüküyorsun ama meme ve adonisin dostum kusura bakma ama :S sana puanım dohuz ganga

Back
Yukarı