16 yaş 220lbs. Bench Press

ben vıdeoyu ızlerken o beyaz t shırtlı kadıracak sandım bara öle bır sarıldıkı adam sankı elınde alacaklar. ıkıncısı elınden 180 kg lık bench barını dusuruk kaburga ve dıyaframını parcalayan rus sporcuyu bır ızle netten.adam 15 senelık prof vg cı ve öldü herseyden önemlısı saglık ve guvenlık bu spor ınsanın hayatına maal olabılecek derecede rısklı sana yardım eden cocukta cok ırı degıl o bar ıyıkı dusmemıs göğüsüne. ömrumde yapacagım en son sey vucudum 150 kg kaldırsa bıle bechte o kadar basmam 150 3 tekrar yapacagına 100 8 yap herkesle aynı kanıdayım keske yardımsız 70 kg 8 tekrar yapsaymıssın. gercı o zamanda övunecek bır agırlık olmayacaktı sanırım senın mantıgınla cok ılıgınc bır durum..... ınsallah bır gun basına bır kaza gelmez....

Ben Leg Press videosunu daha çok beğendim. Çeyrek leg press yapanı ilk kez görmüş oldum. Teşekkürler.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=m8wZNGL4iA4[/YOUTUBE]

spora başlayan herkesin izlemesi gereken bir video.

bu gün Phil Heath de kısmen aynı şeylere değindi konuşmasında; kendisinin başlangıçta 80kg bench yaptığına da değindi.

Kim ne derse desin o yaşta yardımlı bile olsa o kilonun altına girmek herkesin yapabileceği bişey değil. arkadaş kilosuna göre gerçekten güçlü.herkes gelişemezsin falan demiş belki adam powerlifter olmak istiyo gelişmek gibi amacı yok..burda yanlış olan bence daha 16 yaşında olması ve daha gelişmekte olan eklemlerini riske atması..
selamlar...

ewet o yasta hıcbır önlem almadan o kılonun altına gırmek herkesın yapabılecegı bırsey degıl arkadaslar once saglık ben bu arkadası dusundugum ıcın böle yazdım dusunmesem devam et 300 lbs bas 400 bas derım.

http://www.vidivodo.com/video/bench-press-kazasi/630992

videoyu ızlersenız göreceksınız saglık ve önelm herseyden önce bu vıdeo prof bır yarısma arkadas ıse vıdeoyu cekecek adam bıle bulamadıgı ıcın kamerayı bıryere koydu bır yerde sevdıgımız dusundugumuz ıcın söluyoruz.

aramızda fazla bir yaş farkı yok ama(aslında yaşlada fazla ilgisi yok) hiç bir halt ! bilmeden !!! bu sporu çok çok iyi yaptığına inanan insanlardan tek kelimeyle nefret ediyorum !! insanlar bana iyi bir vücudun var dediğinde benimle dalga geçtiklerini düşünüyorum.istersen 1000 kg kaldır.vg mi yapıyorsun powerlift mi ? aynaya gerçekten bakıyor musun hiç ? nasıl bir psikolojidesin bilemiyorum gerçekten.her video da eleştrinin kralını almana rağmen üstüne üstüne yüklemen de beni şaşırtıyor.gerçekten nasıl görüyorsun kendini ÇOK merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu arkadasin adi Furkan Solak diil. Gercek Furkan sicacik evinde habersiz oturuyodur su anda. Ama videodaki arkadas, Furkan'a kil oluyo heralde ki, kulaklari bol bol cinlasin diye boyle videolar yukluyo. Baska bir aciklamasi olamaz, eyorlamam bugadar.

Bence bu arkadasin adi Furkan Solak diil. Gercek Furkan sicacik evinde habersiz oturuyodur su anda. Ama videodaki arkadas, Furkan'a kil oluyo heralde ki, kulaklari bol bol cinlasin diye boyle videolar yukluyo. Baska bir aciklamasi olamaz, eyorlamam bugadar.

Üyenin bidaha cevap yazmaması sizi haklı çıkarıyor gibi :)

zaten dikkat ederseniz 2.14te beyazlı çocuk elini çekiyor çok kısa bir süreliğine. barı daha iyi kavramak için. o arada zaten halterin normalden daha hızlı indiğini görebilirsiniz

partnerin barbell curl yapıyo bildiğin adam iyi biceps çalıştı

ayrıca hareket nizamide değil

kiloyu biraz düşürüğ doğru düzgün yapsan adın mı kirlencek

konu acılalı 6-7 ay olmuş ve konu sahibi foruma girmiyo bilmem farkında mısın ?

yorum yapmadan önce konu sahibinin last seenine bakma zorunluluğunu unutmuşum özür dilerim forum kurallarına yeniden göz atıyım...

estağfurullah özür dilenecek bi durum yok ortada zaten uyarı yapmak benim haddime degil sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım . . .

Back
Yukarı