Öncelikle merhaba,
16 yaşındayım 1.82 boyum var ve 53 kiloyum
2 aydır body branşında bulunduğum ilin en iyi salonlarından birine gidiyorum.
Kilo sorunum için kendim çaba göstersemde kısa sürede iyi sonuçlar alamıyorum yemeklerde biraz seçici davranıyordum ancak artık onu göstermemeye çalışıyorum
Öğünleri sıklaştırdım ve 2 ayda 1-2 kilo aldım ancak hacim artışı buna göre daha fazla oldu.Hocamla bu konuyu görüştüm ve bana gainer getirttebileceğini söyledi ancak getirttiği nitroful super mass hem bana internetteki fiyatlarından pahalı geldi hemde nitroful hakkındaki yorumlar beni memnun etmedi
bende kendim alıp kullanmayı düşünüyorum ve bu isim hardline gibi geliyor bana fiyat ve yorumlardan
Aşırı yağlanmadan kas halinde kilo almak için sizce hard line ın yanında body programımı nasıl yapılandırmalıyım kullanmaya başlayınca nasıl bir yol izlemeliyim
yada kilo almamı sağlayacak nasıl önerileriniz var beslenme programı gibi yada önemli gıda takviyeleri
yaşım nedeniyle creatin zararlı deniyor bu tozların bu yönde zararı olabilirmi?
bana 5-10 kilo arası 2-3 ayda almak çok iyi gelecek
işte bilirsiniz yaza iyi girelim
ve birde alırken internetteki ürünlere ne kadar güvenmeliyim
sahte durumlarıda mevcut
çok fazla soru oldu ama yazdıkça dökülüyor abilerim
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
16 yaşındayım 1.82 boyum var ve 53 kiloyum
2 aydır body branşında bulunduğum ilin en iyi salonlarından birine gidiyorum.
Kilo sorunum için kendim çaba göstersemde kısa sürede iyi sonuçlar alamıyorum yemeklerde biraz seçici davranıyordum ancak artık onu göstermemeye çalışıyorum
Öğünleri sıklaştırdım ve 2 ayda 1-2 kilo aldım ancak hacim artışı buna göre daha fazla oldu.Hocamla bu konuyu görüştüm ve bana gainer getirttebileceğini söyledi ancak getirttiği nitroful super mass hem bana internetteki fiyatlarından pahalı geldi hemde nitroful hakkındaki yorumlar beni memnun etmedi
bende kendim alıp kullanmayı düşünüyorum ve bu isim hardline gibi geliyor bana fiyat ve yorumlardan
Aşırı yağlanmadan kas halinde kilo almak için sizce hard line ın yanında body programımı nasıl yapılandırmalıyım kullanmaya başlayınca nasıl bir yol izlemeliyim
yada kilo almamı sağlayacak nasıl önerileriniz var beslenme programı gibi yada önemli gıda takviyeleri
yaşım nedeniyle creatin zararlı deniyor bu tozların bu yönde zararı olabilirmi?
bana 5-10 kilo arası 2-3 ayda almak çok iyi gelecek
işte bilirsiniz yaza iyi girelim

ve birde alırken internetteki ürünlere ne kadar güvenmeliyim
sahte durumlarıda mevcut
çok fazla soru oldu ama yazdıkça dökülüyor abilerim

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler