16 yaşındayım protein tozu kullanmalımıyım

Arkadaşlar merhaba ben 16 yaşındayım 1.82 boyum var spor geçmişim var MMA & Fitness vb. Şu anda da fitness yapıyorum sizce protein tozu kullanmalımıyım gelişimimi etkiler mi kullanmalı isem antrenman sonrası in whey mi yatmadan öncesi için casein mi kullanmalıyım şuanda antrenmandan sonra protein çikolotası veya barı kullanıyorum birde protein tozunun kıllanma yaptıgı doğru mu şimdiden teşekkür ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar merhaba ben 16 yaşındayım 1.82 boyum var spor geçmişim var MMA & Fitness vb. Şu anda da fitness yapıyorum sizce protein tozu kullanmalımıyım gelişimimi etkiler mi kullanmalı isem antrenman sonrası in whey mi yatmadan öncesi için casein mi kullanmalıyım şuanda antrenmandan sonra protein çikolotası veya barı kullanıyorum birde protein tozunun kıllanma yaptıgı doğru mu şimdiden teşekkür ederim

Yaşın daha genş şuan için sana lüks paranı verme böyle şeylere ama sporunu yao derim ben ileride zaten istesende istemesende kullanıyosun. Ama diyosanki illa kullanıcam o zaman bi zararı olmaz ve ikisinide aynı anda kullanabilirsin.

Peki protein tozuncu kullanmak istemiyorum suan kullanmıyacagım ama suan zero shot kullanmaya basladım antrenmandan yarım saat önce alıyorum onunla ilgili bilginiz var mı!

Kullansanda bir zarari olmaz..11aylik vg ciyim..4kutu pitirdim..bugun kan testi sonuclarimi aldim..doktor bomba gibisin dedi:)

yumurta kırmızı et peynir yoğurt bulgur gibi yiyecekler dahada iyi protein tozunun zararı olmadığı gibi abartıldığı gibi yararıda olmaz ileri seviyede sporcu olduğun vakit ve iyi beslenirken arada açık çıkarsa işe yarar onun için yaşın çok genç sonra düşünürsün oda gerekirse tabi

Tamam çok teşekkür ederim toza seneye başlamayı düşünüyorum peki şu l-carnitine ile ilgili bilginiz varmı ben zero shot kullanıyorum suan baska markamı kullansam yanı bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var

Tamam çok teşekkür ederim toza seneye başlamayı düşünüyorum peki şu l-carnitine ile ilgili bilginiz varmı ben zero shot kullanıyorum suan baska markamı kullansam yanı bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var

Ben l-carnitinin yağ yakımına çok yardımcı olduğunu düşünen insanlardan değilim . Ünlü sporcular ne diyor hep ? ''Six pack mutfakta yapılır'' ben l-carnitine para vermeyi lüks buluyorum açıkçası.

Tamam sağolun peki CLA ile ilgili bilginiz varmı her öğün dem önce 1 adet içmemi önerdiler günde üç tane siz ne diyorsunuz?

Canim benim, birak suplementi falan duzenli antrenmanini yap duzenli ve amacin herneyse ona uygun beslen cla karnitin bunlar farz degil sunnet ;)

Lg Smart World

Tamam sağolun peki CLA ile ilgili bilginiz varmı her öğün dem önce 1 adet içmemi önerdiler günde üç tane siz ne diyorsunuz?

Loss a kesinlikle katılıyorum 16 yaşında ametör bir sporcusun kesinlikle hiçbir supplemente vücudunun şuan ihtiyacı yok. İlerde 1-2 sene sonra vücudunun ihtiyacı olduğu zaman tekrar konuşuruz :)

Peki bir sorum daha var internette çok ünlü bir fitness hocası birkere demiştiki yağ yakmak için yağ alın ama balık yağı kapsülleri varya onlardan bu ne kadar doğrudur?

Sezon disinda yani off sezonda yeni sezon basladigi zaman ortaya cikacak olan enerji acigini kapatmak icin biraz yaglanilabilinir ama buda su an senin icin gerekli degil

Lg Smart World

Back
Yukarı