16 Aylık düzenli beslenme ve spor sonucu Ectomorf gelişim 61 den 80 e yolculuk..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HermiaSS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle kardeşim adamsın. Azmini kutlarım. İyi motive oldu 1 aydır bende yollardayım başlangıç ölçülerimiz aynı 7-8 ay içinde 80'i hedefledim. 1 ayda 4.5 kilo aldım. bakalım ilerliyoruz bizde (: unutmamak gerekir azim olmadan betonu kıramayız ((:

tebrik ederim seni kardeşim .. çevrendeki olumsuzluklara rağmen azmini,sabrını ve kararlılığını kutluyorum .. iyi bir gelişme olmuş . bende yeni başladım aşağı yukarı senin gibi zayıfım boyum 190cm kilom 61. bende 80'i hedefliyorum.. supplementlere spora başlar başlamazmı almaya başladın herhangi bir yan etkisi filan oldumu? bide mümkünse beslenme programını yazabilirmisin?

Son düzenleme:
öncelikle tebrik ederim bende 4 aydır bu sporu yapıyorum hemen hemen eski kilon boyunla aynıyım 1.80 boy - 63 kilo beslenme programını yazarsan çok sevinirim

kardeşim beni yanlış anlama ama, 42cm soğuk kol görünmüyor fotoğraflarda :)
Yok kardeşim yanlış anlayacak ne var senin düşüncen , kulaç uzunluğum 194 cm onuda göz önünde bulundurup tekrar düşün istersen , son kulaç uzunluğum bu , boyuma göre daha uzun kollarım var ve bu yüzden biceps i doldurmak zor oluyo o yüzden öyle algılamış olabilirsin.[DOUBLEPOST=1391964120][/DOUBLEPOST]
tebrik ederim seni kardeşim .. çevrendeki olumsuzluklara rağmen azmini,sabrını ve kararlılığını kutluyorum .. iyi bir gelişme olmuş . bende yeni başladım aşağı yukarı senin gibi zayıfım boyum 190cm kilom 61. bende 80'i hedefliyorum.. supplementlere spora başlar başlamazmı almaya başladın herhangi bir yan etkisi filan oldumu? bide mümkünse beslenme programını yazabilirmisin?
Benim şahsi fikrim kilo az oldugu için başta supplement e gerek yok doğal yollarla karşılıyabilirsin , kilo arttıkça o zaman beslenme zorlanacak o zaman supplement e yönelmeyi tercih etmelisin ama sen illede kullanacağım diyorsan kullan karar senin

Helal olsun kardeşim çok iyi gelişim göstermişsin darısı bizede nasip olur inşAllah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Senin gibi azimli kararlı bi şekilde yılmadan yoluna devam eden insanlara saygı duymuşmdur snde bu saygıyı hakediosun.Ekto yapılılar için iyi motivasyon kaynagı olmus koydugun fotograflar.Ancak biraz daha ayrıntı verirsen antrenman sistemi,beslenme düzeni vb..daha faydalı olacaktır.Umarım hedefine ulaşırsın kolay gelsin:))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kardeş bu fotolar gerçek mi yahu?
Gerçekse helal olsun valla..
Ben de yeni başlayacam ,aynen senin gibi ectomorph yapıdayım ve 63 kilodayım. Senin 16 ay önceki halinle birebir aynıyım. Valla kandırma bak bizim gibileri, boşa heveslendirme, harbi gerçek de mi bu fotolar ? :D

Fotoğraflar çok iyi helal olsun tebrik ederim.Bende 1.80 70 kiloyum senin gibi bi 10 kilo ihtiyacım var 2.5-3 aylık bb yapıyorum etkili bi kilo artışım olmadı.Neler yiyordun yazabilirmisin ? ilk supplementini ne zaman kullandın ?

Kardeşim bende yaklaşık 8 aydır yapıyorum boyum 1.90 kilo 65 ile basladım şimdi 77 kiloyum ama boyum cook uzun oldugu için göstermiyor süplement olarak sadece karbohdrat kullanıyorum sence baska ne ekleyebilirim ?

Kardeşim bende yaklaşık 8 aydır yapıyorum boyum 1.90 kilo 65 ile basladım şimdi 77 kiloyum ama boyum cook uzun oldugu için göstermiyor süplement olarak sadece karbohdrat kullanıyorum sence baska ne ekleyebilirim ?
Kilo x 2 protein 3 kati karbonhidrat kilon kadar yağ tuket. Spor saatine kadar komplex karbonhidratlar ye spor sonrasi kana hızlı karısacak hızli karbonhidratlar kullan. Ve en önemlisi dinlen ve zamana bırak..

bende ektoyum 1.87 boy, 61kg'ım kilo almak istiyorum ama toz alacak param yok, sadece doğal beslenme ile ne kadar ilerlenebilir? günde 1,5 tavukta bitiremem, toz sizce çok mu önemli kilo alma işinde? 75kg olsam yeter bana

Back
Yukarı