tamam kardeşim hepimiz takdir ettik, olumsuz yorum yapılmıyor gördüğün üzere hala egonu şişirme derdindesin. yıllarca seni konuşucak değiliz, uplayıp durma başlığı yok yere.Arkadaşlar yeni yorumlarınız olursa sevinirim
Yok kardeşim yanlış anlayacak ne var senin düşüncen , kulaç uzunluğum 194 cm onuda göz önünde bulundurup tekrar düşün istersen , son kulaç uzunluğum bu , boyuma göre daha uzun kollarım var ve bu yüzden biceps i doldurmak zor oluyo o yüzden öyle algılamış olabilirsin.[DOUBLEPOST=1391964120][/DOUBLEPOST]kardeşim beni yanlış anlama ama, 42cm soğuk kol görünmüyor fotoğraflarda![]()
Benim şahsi fikrim kilo az oldugu için başta supplement e gerek yok doğal yollarla karşılıyabilirsin , kilo arttıkça o zaman beslenme zorlanacak o zaman supplement e yönelmeyi tercih etmelisin ama sen illede kullanacağım diyorsan kullan karar senintebrik ederim seni kardeşim .. çevrendeki olumsuzluklara rağmen azmini,sabrını ve kararlılığını kutluyorum .. iyi bir gelişme olmuş . bende yeni başladım aşağı yukarı senin gibi zayıfım boyum 190cm kilom 61. bende 80'i hedefliyorum.. supplementlere spora başlar başlamazmı almaya başladın herhangi bir yan etkisi filan oldumu? bide mümkünse beslenme programını yazabilirmisin?
Kilo x 2 protein 3 kati karbonhidrat kilon kadar yağ tuket. Spor saatine kadar komplex karbonhidratlar ye spor sonrasi kana hızlı karısacak hızli karbonhidratlar kullan. Ve en önemlisi dinlen ve zamana bırak..Kardeşim bende yaklaşık 8 aydır yapıyorum boyum 1.90 kilo 65 ile basladım şimdi 77 kiloyum ama boyum cook uzun oldugu için göstermiyor süplement olarak sadece karbohdrat kullanıyorum sence baska ne ekleyebilirim ?