arkadaşlar bu video yaklaşık 1 yıl önce çekildi o zaman 77 kiloydum. Boyumda 1.67.....
Video en fazla basabildiğim bench-press videosu değil. O antremanda öylesine çekilmiş bir video.. bu setten öncede yaklaşık 100 küsür kilolar ile set yaptım..
O günler haftada 6 gün antreman yapıyordum... Haliyle vücut ertesi gün çok enerjik olmuyordu...
O zamanlar max. bench-press videosu çekmek için hazırlansaydım 2 gün ara verirdim.. antremandan belli bir süre önce belirli yiyecekleri belli miktarda yiyip, doğru supplementları alıp çok daha iyi basabilirdim.. fakat benim amacım bu değildi... sadece o an yapabildiğim maksimumu paylaşmak istemiştim... Hareketi daha hızlı yaparak, göğsüme vurdurarak daha kolay yapabilirdim ama sakatlık riskini azaltmak için yavaş yavaş yaptım ve tam indirmedim..
artık video çeksemde internette paylaşmıyorum. çünkü bizim insanımız bir garip.. antreman yaparkende oluyor böyle şeyler geçen sene antreman yaparken rowing machine hareketinde 85 kilo ile yedire yedire yapayım dedim ve o gün biraz yorgundum... bir amcam da beni izliyordu çaktırmadan.. sonra herhalde o yaparsa bende yaparım havasına girdi hareketi boza boza 6-7 kere yaptı 85 kilo ile ama sadece yapmış olmak için yaptı.. şimdi buna ne gerek var? ben antremanda kimseye güç gösterisi yapmıyorum.. istesem daha ağır kilolarla çalışabilirim ama gerektiği yerde ve zamanda...
herkese iyi antremanlar dumbelllls

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:41 ----------
*amcacım eğer bunu okuyorsan sana özel not: Ben 7 yıldır devamlı bu spor ile uğraşıyorum ve bu 7 yıl içerisinde çektiklerimi bir ben bir de allah bilir ama ben sana özet geçeyim: her gün yaklaşık 5-6 saatimi (yemek pişirme,bulaşık,antreman, yolda geçen süre vs..) bu işe harcıyorum ve sana verdiği yorgunluğu saymıyorum bile.. basit bir hesap yaparsak ve haftada 4 gün spor yaptığımı varsayarsak (ki en az 5-6 yapıyorum) 1456 gün spor salonuna gitmişim ve her gün 5 saatimi buna ayırdığımı düşünürsek bu iş için 7280 saat harçamışım... bunun yanında harcadığım paraları (supplement, yol parası, beslenme, vs..) *yaklaşık 7 sene boyunca bu spor için ekstradan 35 milyar* saymıyorum bile... ben istemez miyim sinemaya daha çok gitmek, üstüme başıma daha çok giysi almak ya da ben istemez miyim istemediğim zaman başka yemek yemek ya da canım istemediği zaman yememek, ben istemez miyim?! gerçekten daha yazacak çok şey var ama bu kadarı yeterli sanırım.... sadece şu yazdıklarım için bile bana biraz saygı göstermen gerekir diye düşünüyorum sen ile ben 1 değiliz çünkü.. ben spora aşığım ve bunun için çok fedakarlık yaptım.. tahmin ettiğinden çok daha fazla...