152.5 kg (339 lbs) Bench-Press 3 reps.

ayaklarımı bench'e koymamın amacı sırtımı tamamen bench e yapıstırmak icin.. daha agır kilo basılabiliyor fakat yüksek kilolarda denge kurmakta zorlanabilir ve sakatlanabilirsiniz.. o yüzden tavsiye etmiyorum.. herkese iyi çalışmalar.. teşekkürler..

youtube daki diğer videona baktım z-bar barbell curl. 65kiloada 4 tekrardan sonra bel geriye gitmeye başlıyor. yanlış demiyorum zaten benche biraz cheating olabilir normal idmanda da böyle mi yapıyorsunuz yoksa denemek için mi? ben de mesela son 1-2 set biraz bozarım ağır girdiğim için hoca der yok kolun hiç oynamasın yok belin hiç oynamasın. şimdi hareket hangi kilo olursa olsun tam nizami mi olmalı yoksa ağır girebiliyorsak son sette biraz böyle bozmak kabul edilebirili mi? 60 kiloyu z-barda videodaki gibi yapabiliyorum hatta biraz daha nizami şekilde 8 tekrar çıkıyor sizce ille tam nizami olsun diye kiloyu indireyim mi yoksa bu şekilde devam mı? illa 60 kiloyu 20 kilo yapar gibi yapmak şart mı?

benim 55kg yu yapabildiğim şekilde yapabildiğin bir kiloyu kullanabilirsin.. çok hafif cheating olabilir son 1-2 tekrarda.. normalde daha düşük kilo ile çalışıyorum 50 kg gibi.. önemli olan hareketi bozmadan konsantre olarak kası maksimum zorlamak.. kolay gelsin..

tebrikler ,gayet nizami, 150 kg ile zaten son tekrar da cheating yapmak ta çok normal,
benchte yılan gibi bir kıvrılma bile söz konusu değil,
bravo,
barın ağırlıgı da yanılmıyorsam 17 kg civarı sanırım,
olimpik barın agırlıga yakın .

Tebrik ederm ayrıca da bşey sormadan geçemicem ; onca ağırlığın altına girerken hiç korkmuyormusnz yaa allah korusun bi anda kolunuz boşalsa o ağırlık direk öldürür heralde insanı :D:D:D O 150 kilonun altından eşinizin de hemen kurtarabileceğini sanmıyorm ben..

dexter tebrikler..
kim bilir belki bir gün aynı salonda çalışa güzel bir idman yaparız..ozamn sen arkada durusun ben senin rekoru egale etmeye çalışrım...ortii ;)

Helal olsun tebrikler.

İnşaallah bizlerde bir gün bu sayılara ulaşabiliriz :)

Son düzenleme:
murinyo, artık gel buralara özlettin kendini :)

*bu arada 152.5 kg benim icin gercekten yüksek bir ağırlık.. 7 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Yeni başlayanların bunu denememelerini istiyorum. Deneyeceklerse bile barın ortasında, sağında ve solunda adam bulundursunlar. yardımcıların elleri hareket boyunca barın altında olsun ama bara değmesin. herhangi bir bosalma vs. anında müdahale edebilsinler..

**Kapasitenizin üstündeki kiloları kaldırmaya calışırken kendinizi sakatlayabilirsiniz.. ben bu videoyu cektikten sonra 1 dk da ancak kendime gelebildim.. başım dönüyordu ve sol el bileğim biraz acıyordu. hareketi yaparken düzgün nefes vermeniz önemli çünkü yüksek bir basınç oluşuyor..

herkese iyi çalışmalar.. bench_O

Helal olsun. Ben daha 40 kilodayım :) Ayağı yere koyarak yapmamız gerekir diye biliyorum. Böyle yapmanızın nedeni ne acaba?

Nedenini önceki sayfaların birinde yazmıştım. Alt sırtım bench e tamamen yapışıyor ve daha rahat ediyorum...

Mythe, avatarımdaki fotoğraf bana ait, teşekkürler...

Back
Yukarı