1500kcalık kahvaltı yapıyorum yardım lazım !

Selamün Aleyküm beyler sabah kahvaltıda 100gr yulaf - 200gr bulgur-2 yümürta- 350ml süt-20gr ceviz tüketiyorum sizce sabah sabah o kadar karbonhidrat zararlı mı ? (Lean bulk yapıyorum)-(2600-2700kcal)..

Benim anlamadıgım sabah bunlarin hepsini nasıl yiyorsun ben yemeye kalksam kusardım herhalde neden öğünlere bölmüyorsun?

Benim anlamadıgım sabah bunlarin hepsini nasıl yiyorsun ben yemeye kalksam kusardım herhalde neden öğünlere bölmüyorsun?
Rahat alıyor midem Öğüne bölmek istemiyorum okuldan 3 gibi geliyorum o kadar karbonhidratı o vakitte tüketmek istemiyorum sabah alıyorum fazla karbonhidrat sonra öğle yemeyinde 150gr bulgur vb. Tüketiyorum 50gr akşam yemeyi için bırakıyorum.

Günlük neler tükettiğini yazabilirmisin bende kilo almaya çalışıyorum da yuksek kalorili yiyecekler tüketmem gerek[/QUOTE
Günlük neler tükettiğini yazabilirmisin bende kilo almaya çalışıyorum da yuksek kalorili yiyecekler tüketmem gerek
Sabah 200gr bulgur vb. 100gr yulaf - 2 tam köy yümürtası - 330ml süt- 20gr ceviz vb. Öğlen yemeyinde 150gr pirinç veya kepekli makarna 100gr lor veya et - akşam yemeyinde 100gr lor veya et - 20-30gr kuru yemiş ve muz yada herhangi bir meyve. Bunları tüketiyorum 2600-2700kcal arası oluyor daha yeni başladım bulk dönemine yaş 17 kilo 72 boy 182. Hızlı kilo almak istemiyorum nedense 105 kilodan bu kiloya düştüm hani yine o kiloları almak istemiyorum..

bulgur çok değişik geldi kahvaltıda. o kadar karb fazla gibi. bulgur yerine zaten yulaf var. yumurtanın miktarını arttırmak daha mantıklı olur bence.

Back
Yukarı