15 yasındayım yorumlarınızı beklıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar fotoyu 3 gün içinde atıcam ölçüleri vermek istiyorum
boy:1.80
kilo:140 kilodan 1 yıl içinde suan 90 kiloyum
omuz:135
göğüs:136
kol:40
bel:95
bacak:65

arkadaşlar şimdi bastıgım bi kaç agırlıgı sölicem degerlendirin lütfen

bench press:70kg
üst göğüs dumble press:30-30kg
leg press:400kg

bunlar son set kiloları yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler

Bacaklarınla 400 kg mi kaldırıyorsun?! Maşallah. Gerçi ben legpress hiç yapmadım ama ne biliyim 400 kg 400 kg'dır. :)

yağ oranım o kadar fazla degil ama 130-140 kg den buralara geldiğim için hala karın bölgesinde yag var diyer yerler iyi en yakın zamandada fotograf atıcam büyük ihtimalle yarın yorumlarınızı gene beklıorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:29 ----------

15 yaşında olmamında göz önünde bulundurulmasını istiyorum çok yol kat ettiğimi düşünüyorum kilo konusunda

bence kılo olarak 80 e dusmelısın fıt bır vucut yapmalısınkı şık dursun
ayrıca cok ıyı kılo vermıssın gercekten tebrık edıyor ve bench press de bu yasta 70 basman cok ıyı tebrık ederım.. ;)

salona gidiyorum ben hocam kış dönemi geldiği için bulk dönemine girmem gerektiğini söyledi yani biliyosunuz ozaman daha kalın oluyo vücut şu kış döneminde 90 kiloda kalıp daha çok büyümeyi ve aynı zamanda belimi inceltmeyi düşünüyorum yaz geldıgındede 80 de fit kalıcam iyimi sizce ?

:D evet abi yanlış ölçü almışım 110 cm göğüs çok yanlış ölçmüşüm :D ben okul kapandıgında başladım işte

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:50 ----------

doğru ölçü 110

abi 400 kilo ne demek ya 15 yaş için ben 14 yaşımdan beri çalışıyorum şuan 17 yim tek tekrarda 150 yi zor geçerim 3 yıllık çalışmam var...400 nedir ya:D:D bu sayfayı yer imlerine ekledim bakalım her gün bakcam fotoları merak ettim:D

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı