15 Yaş-Vücut Geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagsii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cagsii

Üye
Öncelikle herkese selamlar,siteyi yaklaşık 2 senedir uzaktan takip ediyorum.Yaklaşık 1 senedir düzensiz olarak vücut geliştirme yapıyorum ama son 1 aydır düzenli şekle döndüm,her gün yaklaşık 3 tekrardan 10 barfiks,3 tekrardan 25 mekik,5 tekrardan 15 şınav,3 tekrardan 15 üst şınav,ve 5 kilogramlık dumbell ile ön kol,arka kol,kanatlar çalışıyorum.Kol kasım var yani önceden hep kol çalıştığımdan sanırım,var.Göğüs bende pek olmadığı için son 2-3 haftadır sırf göğüslere yükleniyorum 3 haftada bile fark edebiliyor.Boy 1,70 kilo 52.Biraz zayıfım ama pazartesi günü arkadaşlarla spor salonuna başlayacağız,beslenme programı falanda verecekler.
Geçen yaz aldığım 2.3 kg whey matrix protein tozu var yaklaşık 2-3 ölçeklik kalmış spor salonunda içip bitiririm yeni almayı düşünmüyorum,bol proteinli beslenme programı yapsam daha yararlı diye düşünüyorum.Günde yaklaşık 1litre süt içiyorum,her gün ton balığı,kuru kayısı,lor peyniri,bal,yumurta yemeye çalışıyorum.
Onun dışında sizlerden isteğim antreman programım yanlış mıdır?Göğüs için önerebileceğiniz hareket var mıdır?
Hepinize teşekkür ederim.

Eklentiler

• P_20150206_234701.jpg
    P_20150206_234701.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 384
  • P_20150318_231338_1.jpg
    P_20150318_231338_1.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 353
15 Yaşında Başlaman Çok İyi Salona Başlayınca Zaten Antrenman Programını Verirler O zaman Burada Antrenmanını Paylaşırsın Eksik Kalan Yerlerde Yardımcı Oluruz Kardeşim Kendi Dediğin Gibide Zayıfsın 63 Filan Olsan Çok İyi Olur Tabi Saglıklı Olarak Kilo. Kilo Alıyım Diye Abur Cubura Yüklenme.. Bol Şans Sorun Olursa Özelden Mesaj Atabilirsin Elimden Geldigince Yardımcı Olurum Antrenman Konusunda Bilgiliyimdir Az Çok.

15 Yaşında Başlaman Çok İyi Salona Başlayınca Zaten Antrenman Programını Verirler O zaman Burada Antrenmanını Paylaşırsın Eksik Kalan Yerlerde Yardımcı Oluruz Kardeşim Kendi Dediğin Gibide Zayıfsın 63 Filan Olsan Çok İyi Olur Tabi Saglıklı Olarak Kilo. Kilo Alıyım Diye Abur Cubura Yüklenme.. Bol Şans Sorun Olursa Özelden Mesaj Atabilirsin Elimden Geldigince Yardımcı Olurum Antrenman Konusunda Bilgiliyimdir Az Çok.
çok teşekkür ederim,sağolun

Back
Yukarı