15 yaşındayım kolum 33 cm

Herkeze merhabalar. Başlıktada belirttiğim üzere sağ kolum 33 cm sol kolum 29 cm ve daha öncesinde hiç spor yapmadım boyum 173 kilom 69 sizce spora başlamalımıyım ? başlayınca bicepsleri geliştirmek için ne tür egzersizler yapmalıyım ?

Herkeze merhabalar. Başlıktada belirttiğim üzere sağ kolum 33 cm sol kolum 29 cm ve daha öncesinde hiç spor yapmadım boyum 173 kilom 69 sizce spora başlamalımıyım ? başlayınca bicepsleri geliştirmek için ne tür egzersizler yapmalıyım ?

Forumda aradığın her bilgi mevcut. Öncelikle beslenmene dikkat edeceksin daha sonra imkanın varsa spor salonuna imkanın yoksa evde kendi imkanlarınla yine bu forumda belirtilen hareketlerle ilerleme kaydedeceksin. Bu işin büyük kısmı istikrar ve beslenmedir bunu unutma yeter.

Forumda aradığın her bilgi mevcut. Öncelikle beslenmene dikkat edeceksin daha sonra imkanın varsa spor salonuna imkanın yoksa evde kendi imkanlarınla yine bu forumda belirtilen hareketlerle ilerleme kaydedeceksin. Bu işin büyük kısmı istikrar ve beslenmedir bunu unutma yeter.
Spor salonuna gitme imkanım yok ama evde çanta ile 10 kglik ağırlık yaptım
bu videodaki gibi yaptığı hareketleri yapıyorum doğrumudur ?

Spor salonuna gitme imkanım yok ama evde çanta ile 10 kglik ağırlık yaptım
bu videodaki gibi yaptığı hareketleri yapıyorum doğrumudur ?

Bir süre böyle idare edebilirsin evet

sizce spora başlamalıyım ne demek?

Ne olursa olsun, istersen koş, istersen top oyna, istersen ağırlık kaldır, istediğin herhangi bir spora mutlaka başlamalısın ve hayatın boyunca devam ettirmeye çalışmalısın, spor yapmayan insan kalmamalı.

Forumu dolaşmalısın 2 adet dumbell ile evde vücut geliştirme programı gerçekten işe yarıyor salona başlamadan önce öyle çalışırdım.

Back
Yukarı