15 Yaşındayım fitness?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quajwuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler 15 yaşındayım 50 civari bi kilodayım 1.75 boyundayım.Fitnessa başlasammı bilemedim çok zayııfm aynı zamanda kilo almak istiyorum binevi amacım bu zaten.Boyda problem yaratırmı + İstanbul/pendik de falan bildiğiniz spor salonu var mı,var ise ne kadardır aylık?

Beyler 15 yaşındayım 50 civari bi kilodayım 1.75 boyundayım.Fitnessa başlasammı bilemedim çok zayııfm aynı zamanda kilo almak istiyorum binevi amacım bu zaten.Boyda problem yaratırmı + İstanbul/pendik de falan bildiğiniz spor salonu var mı,var ise ne kadardır aylık?

güncel.....

Canım benim yaşım 16, ben 1 sene kadar en azından 6 ay kadar, evde sağlam bir program ile (kendi ağırlığınla) çalışıp; temel hazırlamanı öneririm. Ama kesinlikle aksatmayacaksın haftada 4 günü en fazla olsun 5 günü geçmeyecek bir antrenman.

Kilo içinde; öğünlerini arttır. Mesela; kahvaltı et, kendine bir sandviç hazırla (peynir, domates vs.), okuldan çıkmadan 2 ders - 1 ders öncesi için bir sandviç hazırla. eve git evde yemek ye akşam 7 olmadan yemek ye. ben bu şekilde 64'ten 73 e yükseldim. Kesinlikle aç kalma yani

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-b-l-f53.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı