Eleman 15 yaşında kardeşim diyo milleteKardeşim yapıyorum bir yararını görmedim.
Burda birşey soruyoruz.Terbiyesizligin lüzumu yok.Mütevazi olmayı bilmiyorsan konuşma fazla.[DOUBLEPOST=1425741350][/DOUBLEPOST]Eleman 15 yaşında kardeşim diyo millete![]()
Yaşca büyüksün benden dogrudur.Biraz anlayış gösterir insan.Eleman 15 yaşında kardeşim diyo millete![]()
kardesim dedigi adamda 15 yasinda oldugu icin olabilir miEleman 15 yaşında kardeşim diyo millete![]()
Ne kadar süre yaptın ? Yaparken beslenmen düzenli miydi ? Dinlenmen iyi miydi ? 1-2 ayda olacak şey değil bu.Kardeşim yapıyorum bir yararını görmedim.
Beslenme konusu iyi degildi.Dengeli ama tam iyi degildi.dinlemem güzeldi. 1-2 ay yaptım saten daha ileri 6 ay gibi bir zaman gerekiyor galiba ilerleme içinNe kadar süre yaptın ? Yaparken beslenmen düzenli miydi ? Dinlenmen iyi miydi ? 1-2 ayda olacak şey değil bu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emin misin dostum ?kardesim dedigi adamda 15 yasinda oldugu icin olabilir mi
yaşını bilmiyorum ama profilinde 15 yazıyor ondan dedim.Emin misin dostum ?
Profili düzenlemedim bile üye olurken doğum tarihi bölümü baştan sona yanlış dostumyaşını bilmiyorum ama profilinde 15 yazıyor ondan dedim.