alpdemir73
Üye
Merhabalar belirttigim gibi yasım 15 boyum 1,71 kilom 49 yaklaşık 2 aydir gunluk 300 mekik 100 şınav cekiyorum ama hala gelişme yok ne yapmam lazim? Istenirse fotograf atabilirim
Niye bıraksın umudunu kırma adamın düzenli çalışsın çıkar
Hardline 3xMatrixOnerdiginiz bi protein tozu var mi
mekik ve şınav kolay hareketler değil hele bukadar tekrarlarda adam karın kası için eziyet çekiyor sıcakta mekik çekiyorben bunlara çok saçma gözle bakmaya başladım artık biz gidip her hareketin en ince ayrıntısına kadar program , setler vs inceliyoruz . Senin 300 mekik 100 şınav çekmen çok zor birşey değil 49 kiloda birşeysin zaten seni rencide etmek için söylemiyorum sana yol gösteriyorum vücut ağırlığıyla çalışılır ama bu şekilde değil farklı varyasyonlarda şınavlar mekikler çekersin ama buda yetmez sana çünkü ağırlığın düşük bunların yanında bol bol yemen lazım senin .
Dikkat ettiysen ''günde mekik .. şınav '' diyor günde 100 şınavı 5 setten çekmek 49 kiloda birisi için bebek oyuncağı olmalı mekiğe hiç girmiyorum bile 50 yaşındaki teyzem günde 40 tane çekiyor ciddiyim .mekik ve şınav kolay hareketler değil hele bukadar tekrarlarda adam karın kası için eziyet çekiyor sıcakta mekik çekiyorbence kolay birşey değil