15 Yaşında evde vücut geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oKLea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oKLea

Üye
Öncelikle merhaba abilerim :) Lise 1'e gidiyorum ve evde vücut geliştirmek istiyorum.
Boy:1,78
Kilo:58,5
Dambıl,barfiks,şınav-mekik ne önerirsiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.

17 yasındayım. 1.70 60 kg yım :D nese tabi kas oranı farkı vardır :D :D dumbell felan da çalışabilirsin ama tavsiyem barfiks şınav ve mekik. Çok iyi bir programa gerek yok. Sadece kendini zorlicak ve sayını arttıracak şekilde düzenli olarak çalışırsan üst vücut süper yaparsın. Zaten sanırım yağ oranın düşük baya. Yani zor olmaz. Kilo verme derdinde yok. Tabi bide amacın ne ? Görünüş mü güç mü ? Veya neyse artık :)

17 yasındayım. 1.70 60 kg yım :D nese tabi kas oranı farkı vardır :D :D dumbell felan da çalışabilirsin ama tavsiyem barfiks şınav ve mekik. Çok iyi bir programa gerek yok. Sadece kendini zorlicak ve sayını arttıracak şekilde düzenli olarak çalışırsan üst vücut süper yaparsın. Zaten sanırım yağ oranın düşük baya. Yani zor olmaz. Kilo verme derdinde yok. Tabi bide amacın ne ? Görünüş mü güç mü ? Veya neyse artık :)
Öncelikle yorumun için teşekkür edeirm kilo vermek gibi bir amacım yok son 2 gündür çok fazla çalışıyorum :D sabah öğle akşam şınav-mekik-leg raise - knee raise bunları yapıyorum üstüne birde plank umarım yararı dokunur :D Birde internetten barfiks demiri sipariş ettim dambıl seti aldım yapıcam bişeyler artık. :D

Back
Yukarı