15 yaşımda uyguladığım program, hatalar var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kverth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim kastettiğim o değil. Bi konuyu bilmemek cahillik değil asla. Bi konuyu bilmeyip üstüne çok iyi biliyomuş gibi yorum yapmak benim kastettiğim

Güzel bir program.Tebrik ederim :).Sadece sırt gününe deadlift koy bide biceps için 3 hareket yeterli olur.Bu benim düşüncem yapıp yapmamak sende tabiki :).Fullbody mi split programı olarakta şunu söyleyeyim.Eğer bütün kas gruplarından maximum fayda almak istiyorsan vede split ant. sonunda hemen yoruluyorsan fullbody programdan pek verim alamayabilirsin.Eğer 1 kas grubu haftada 1 kez az dersen fullbody yaparsın karar senin :).Ama programın güzel.

Benim sırt programımda hem cable row hem de dumbell row var ikisi gereksiz gibi cable row çıkartıp deadlift eklemeyi düşünüyorum öyle yapayım mı sizce ya geniş barfiks mi eklesem alt kanatlarım zayıf.

Güzel bir program.Tebrik ederim :).Sadece sırt gününe deadlift koy bide biceps için 3 hareket yeterli olur.Bu benim düşüncem yapıp yapmamak sende tabiki :).Fullbody mi split programı olarakta şunu söyleyeyim.Eğer bütün kas gruplarından maximum fayda almak istiyorsan vede split ant. sonunda hemen yoruluyorsan fullbody programdan pek verim alamayabilirsin.Eğer 1 kas grubu haftada 1 kez az dersen fullbody yaparsın karar senin :).Ama programın güzel.
Deadlift'i tam bilmediğim, fitness da ki hocalara da güvenemediğim için yapmıyorum, keza squat da yapmıyorum. :)

fitnesstaki hocanın neyine güveneceksin ki aç youtubeda milyonlarca form videosu var özellikle elliot hulse ın yeni başlayanlara öğrettiği videolar var gayet güzel. aynısı squat için de geçerli

Back
Yukarı