15 Gündür body yapıyorum ama artık bayılacak gibi oluyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kilbox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kilbox

Üye
Arkadaşlar merabalar benim bu body yapmamdaki 15 günüm yani 2 haftadır uğraşıyorum yeni salona yazıldım ağırlıklarımı artırabiliyorum yavaş yavaş kilo 58 59 yağ oranım cok düşük zayıfım anlıyacağınız ince kollar ince bel amaçım kilo almak ama olayım şu salonda calışırken 1 seti rahat yapıyorsam 2 sette hafif kötü oluyorum 3 sette bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor gibi oluyor halim kalmıyor problem neyden anlıyamadım sabah kahvaltımı yapıp 2 saat sonra salona gidiyorum

Doktora git. Tansiyon sorunun olabilir. 2.haftandasin,fazla agir girme.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şuan yaşadığın durum normal sayılabilir.. Egzersize alışık olmayan vucut bu şekilde tepki gösterebilir. Yeni başlamanın getirdigi Heves,heycan gibi duygulara kapılıp fazla efor sarfetmek, haddinden fazla ağırlık altına girmek ve bu durumu destekleyebilecek beslenmemenin olmaması şu an ki durumunu açıklayacak nedenlerden.. Doktora giderek kan degerlerine baktırıp uzmandan bir kaç görüş alman en sağlıklı adımlarlan biri olacaktır.

Yeni başlamamışken şu konuya göz atmanda fayda var. www.bodyforumtr.com/threads/ektomorflara-özel-motİvasyon.82179/

Back
Yukarı