• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

15 ayın sonunda geldiğim nokta.

Bicepsi pek sıkamamışım fakat kalf için attım o fotoğrafı bazı arkadaşlar bacaklarımın daha geride kaldığını düşünmüştü,yaza doğru kılları alıp quadricepsleri de çekeceğim Allah'ın izniye son gaz devam ediyoruz.

Eklentiler

• 1476092_228674130647034_716226519_n.jpg
    1476092_228674130647034_716226519_n.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 884
  • sss.jpg
    sss.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 910
12 ve 24 ay yani şimdiki sırt formum konuyu takip eden arkadaşlar için[DOUBLEPOST=1392990175][/DOUBLEPOST]Bacak resimlerimi de yarın idman sonrasında koyacağım arkadaşlar.

Eklentiler

• roflbot (1).jpg
    roflbot (1).jpg
    369,6 KB · Görüntüleme: 819
yağlar yerini kaslara bıraktıkça görüntüde güzelleşiyor
tebrikler bence güzel vucut

Cok güzel is cikartmissin,kollar verdigin ölcüden daha dolgun duruyor.Gözüme yazdiklarinda carpmadi bu dogal bir gelisim yanilmiyorsam?bu 15 ayda bir kür sözkonusu degil yanilmiyorsam.
Basarilarinin devamini dilerim.

Kesinlikle kür yok,düzenli çalışma ve disiplin var acı var,tabiki supplement var yok dersem bu gelişime komik olur fakat işin %70'i beslenme ve düzen,bu işi hayatıma monte etmedim,hayatımı bu işe monte ettim,üniversite öğrencisiyim fakat zamanım yok demiyorum,olmasa da bi şekilde yaratıyorum,bu yorumları görüncede çok mutlu oluyorum teşekkürler çok saolun dostlar.[DOUBLEPOST=1393065396][/DOUBLEPOST]Ayrıca son yoruma cevap olarak 15 ay değil bu eski bir başlık üstünden 5 ay geçti,şuan 20.ayımdayım

Son formum arkadaşlar,bacakların son formunu atmıştım,bu da üst kısmı şuan absların 4u tamam fakat hala alt kısımda su ve az mıktarda yag var,kamera cok kotu yoksa omuz kol ve gogus parcalı yeterınce.

Eklentiler

• 923507_256545471193233_1489349329_n.jpg
    923507_256545471193233_1489349329_n.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 716
soru biraz saçma gelebilir .

sırt fotonda ; sırt bölgende sivilce benzeri (pek anlaşılmıyor) uçuk tipi kızarıklıklar var . Neden öyle oluyor ? . Protein tozu felan onların vücuttaki yan etkisi felan mı

Dipnot : buraya bir dipnot ekliyim dedim . bu ek gıdaları filan hiç kullanmadım ve kullanmaya da niyetli değilim . Yalnız spor salonunda kullananlar var ve onlarında yüzü gözü sırtı bağrı sivilce kaynıyor . Bundan sebep mi ?

:)Belli ki forumda ve bu sporda yeni bir arkadaşımızsın,öncelikle hoşgeldin,dikkat ettiysen,yüzümde gözümde ya da ne bıleyım ön tarafımdakı herhangı bır uzuvda sıvılce benzerı tek bır sey yok,butun fotograflarımda dıkkat et.Sırtımdakı sıvılcelerın nedenı trajikomık :) Spor salonum uzak,dus ımkanım var fakat zencıler ve dıger uyruktan cok ınsan oldugu ıcın dus almak ıstemıyorum,eve ancak ıdmandan 45 dkk sonra ulasabılıyorum butun vucudumu soguk su ıle ıdmandan sonra yıkıyorum kalan ter gozeneklerı kapatıp sıvılce yapmasın dıye :) Fakat sırtımı sılemıyorum daha dogrusu tam anlamıyla yıkayamıyorum,ter ustumde kurudugu ıcın gozenekler kapanıyor.Supplementler yedıgın tavuktan,yumurtadan veya etten daha ayrı bır yan etkı yapmazlar,yıl olmus 2014 hala bu tarz sorular sormayın,ben sana sıvılce konusuyla ılgılı yeterlı acıklamayı yaptım,tekrar foruma hosgeldın,duy,arastır,öğren ve uygula,görüşmek uzere :)

Bir Adana'lı olarak başarılarının devamını diliyorum bende yeniyim yaklaşık 5 ay oldu inşallah hedefim senin vücud gibi olması,tebrikler kardeşim.

Yorumlarınız için teşekkürler,eleştirilerde görüşlerde hoşuma gidiyor,göğüs kısmım hakkında daha güzel bilgi edinmeniz açısından şu fotoğrafa bakmanızı onerırım.Eksıktı fakat tamamlamaya calısıyorum 6 7 ay oncekı halım su foto
1157477_10151782768141132_320053117_n.jpg

Merhaba gelişim çok güzel tebrikler
Sırtta orta trapez için hangi hareketi uyguluyorsun.Ben 7.ayımı bitirdim sırtım geniş ama trapezler hiç belli olmuyor.Teşekkür ederim

Vücut gerçekten harika zaten olumsuz şekilde eleştirebileceğim bir konumdada değilim tıpkı herkesin olduğu gibi en fazla tavsiye ve görüşlerimi sunabililirim. Merak ettiğim şey üst vücut kıllarını nasıl aldınız ağda mı lazer mi?

Kıllarımı makine ile alıyorum,bildiğiniz traş makinesi,denilenin aksine çoğalma filan olmuyor yaklasık 1 yıldır alıyorum makıne ıle.Trapez ıcın yuksek agırlık yuksek tekrar barbel shrug yapıyorum.

Kıllarımı makine ile alıyorum,bildiğiniz traş makinesi,denilenin aksine çoğalma filan olmuyor yaklasık 1 yıldır alıyorum makıne ıle.Trapez ıcın yuksek agırlık yuksek tekrar barbel shrug yapıyorum.

çok uzun sürmez mi koca vücut makinayla al al bitmez 2 haftada bir aldığına düşünürsek birde bacağın arka kısımları almak zor olur aynayla falan uğraşmak gerekir neyse bende düşünüyorum o yüzden sordum kolay gelsin

abi bende böyle bişi alıcaktım sende söyleyince aklıma yattı böyle bi makine ilemi aldın yani ne tür makine mümkünse foto falan koyabilirmisin bumudur?
DINGLING609-SARJLI-TRAS-MAKINASI-SAC-SAKAL-DLT__76394272_0-700x700.jpg

Back
Yukarı