• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

15 ayın sonunda geldiğim nokta.

Mide artık diğer definisyon dönemine kaldı,mart sonuna kadar bulk dönemine devam edeceğim,allah razı olsun

Şu tarz yorumları görünce,17 aydır vazgeçtiğim şeyler gözümün önünden kaybolup gidiyor.
Bugün kardio yapmayacağım diyordum,şu yorumu gördüm ve kardio öncesi öğünümü hazırlamaya karar verdim.Bu spor gerçekten dışardan bakanların sandığından çok daha zor.Elimizde görülen protein tozunun ve 2 güne 1 yaptığımız 2 saatlik idmanın bizi bu hale soktuğunu düşünenlerden bıkmış durumdayım,ki bunları diyenler,bunları bile yapamayacak kadar acizler.
Herkesten Allah razı olsun,inşallah sizler çok daha iyi olursunuz.

Sağ omuz başı ödem oluşumu sakatlığımdan sonra 1 aylık ara vermek zorunda kaldım,diyetimi bozmadım,güçten düşmüşüm bu kesin,fakat yavaş yavaş toparlıyorum.Sakatlığın ardından 2. haftamdayım bu fotoğrafta son omuz triceps idmanımdan.

Eklentiler

• 1380787_206986199482494_189930473_n.jpg
    1380787_206986199482494_189930473_n.jpg
    400,7 KB · Görüntüleme: 674
herkes gibi kolları omzu müthiş buldum. ama kol programı yazılır artık o kadar övüldü :D cidden benim biceps sorunlu şu kol programını öğrenebilir miyim?

Kollar ve diğer bölgelerde dahil bir rutinim şuan için yok,hangi hareketin,hangi bölgenin neresine vurduğunu bildiğim için eksiklerime yönelik rutinler uyguluyorum ve tabiki bu rutinler değişiyor fakat uzun bir süre uyguladığım biceps rutinim şu şekilde(Göğüsten sonra biceps,omuzdan sonra triceps yapıyorum,ama buraya ıkısınınde rutınını yazıcam)Hatta hareketlerin ingilizcelerini bilmeyen arkadaşlar için,videoları da koyuyorum.

BİCEPS

1)Dumbbell Concentration Curl(3 set x 15,12,10 tekrar,ters piramit)
How To: Dumbbell Concentration Curl - YouTube
2)Dumbbell Alternating hammer curls(3 set x 15,12,10 tekrar,ters piramit)
Alternating hammer curls (standing with dumbbells) - YouTube
3)Barbell 21 curls(2 set 21 tekrar,ağırlık arttırımı yok)
Best Bicep Exercise: Barbell 21's - YouTube
Bu hareket biraz ileri seviye ve zor bir hareket olduğu için ağırlıklarınızı kesinlikle azaltmanız gerekir yoksa,2. ve 3. seti çıkartma olasılığınız yok denecek kadar azdır.

TRİCEPS

1)Close grip bench press(3 set 15,12,10 tekrar,ters piramit)Close Grip Barbell Bench Press Technique - YouTube
2)Triceps pushdown(3 set 15,12,10 tekrar,ters piramit)How To: Tricep Pushdown (Life Fitness Cable) - YouTube
3)one arm overhead dumbbell extension(3 set x 15,12,10,ters piramit)Dumbbell One Arm Overhead Tricep Extension Workout - YouTube

Uzun süre kullandığım kol rutinim bu şekildeydi,3 hareket biceps ve tricepsler gibi küçük kas grupları için yeterlidir,tabi eğer doğru ağırlığı seçip,kurallarına uygun şekilde yaparsanız.

Sakatlıktan sonra ki 3. sırt idmanımın ardından çekildiğim bir fotoğraf arkadaşlar

Eklentiler

• 1378245_209658595881921_1412914838_n.jpg
    1378245_209658595881921_1412914838_n.jpg
    321 KB · Görüntüleme: 555
Yorumunuzdan açıkcası çok bir şey anlamadım,rica etsem daha anlaşılır ve açık şekilde ne demek istediğinizi belirtir misiniz,teşekkürler

Özellikle kollar müthiş , tebrikler

Vizelerimden dolayı,yaklaşık 2 hafta ara vereceğim,2 hafta sonrasında bulka devam edeceğim,son bulk formumun fotoğraflarını subat sonuna dogru koyacagım.

Back
Yukarı