• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

15 ayın sonunda geldiğim nokta.

Yorumlar için teşekkürler allah razı olsun,basketbol konusuna gelince zaten sadece üniversite takımında oynuyorum,iri bir yapım var fakat asla kardiyolarımı aksatmadım,özellikle hiit şeklinde yaptım ki hızımı,kondisyonumu kaybetmeyeyim diye,ileri gitmek gibi bir niyetim yok zaten,üniversitede zevk aldığım için oynuyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:56 ----------

Bacak konusunda haklısınız,kıllardan dolayı belli olmuyor :)

sadece basketbola bağlayıpta haksızlık etmek istemem önceden bir spor yapsanda yapmsanda bazı insanlar genetik olarak şanslıdırlar iyi bi genetiğe sahip olduğunu söyleyebilirim başarılarının devamını dilerim ayrıca irileşmek kötü bişey değil bu sporun raconu budur büyüdükçe büyümek istersin genetik buna müsade ediyorsa gittiği yere kadar gitmekte fayda vardır. 11 ayın daha iyi daha hacim alma kötü görünüyor demek kimsenin haddine değil.

Son düzenleme:
Bu sporun hakkını vermek bence de en mantıklısı,fazla supplement kullanmadan,sadece gerekli kadarını,gerektiği sürede kullanarak,gidebildiğin yere kadar gitmek en doğrusu.Fazlada abartmamak gerekir,sonuçta ne kadar büyük ve fazla kas kütlesi,o kadar maddi ve manevi zorluk demek.Genetik konusuna gelince çok şanslı olduğumu düşünmüyorum,çok çabuk yağlanan ve kendini salan bir vücutt yapım var,yaptığım diyet çok sert ve zor fakat bunu yaşam tarzı haline getirdiğim için zorlanmıyorum,şanslı olduğum nokta genetiğim değil,sabrım ve hırsım diyebiliriz.

Hocam endomusunuz

ciddi hoş bir gelişim, tebrikler, supplement kullandınız mi

evet doğal olduğu gayet açık bende bundan bahsediyorum dostum tebrikler çok güzel vucut başarılarının devamını dilerim alt ve yan karına biraz yoğunlaşırsan daha güzel sonuç alacağını umuyorum iyi çalışmalar

Bacaklarda kıl olduğu için belirgin değil,daha öncede yazmıştım.Steroidi bırak supplemente bile para ayıramıyorum,2 ay para biriktirip,1 aylık protein ve bcaa alıyorsam o kardır :) Kas ağrısı derken,1 haftadır idman yapamıyorum,vücudumu fazla yormaktan sağ omuz başımda kas lifleri arası su geçişi yani ödem oluşmuş,artık ne kadar kastığımı siz düşünün,ha sağlıklı mı,belki değil ama bu sporda gelişme görmek istiyorsan,acıya alışacaksın,yorumlarınız için teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:58 ----------

Ayrıca bu fotoğrafları buraya koyduktan sonra oldu bu omuzdaki ödem,hanginizin nazarı değdiyse artık:) Bir maşallahı eksik etmeyin arkadaşlar.

Back
Yukarı