wanquisher
Üye
iyi seyirler bf
aynen,bende yaşadım birazUyanık davranmış,partnerini uzak tutup el değdirtmemişsinYoksa varya şimdiye forumda kıyametler kopmuştu
Partneri biceps çalışmış diye
Tebrikler.
Dur ozaman önce ben 200kg deadlift videomu atıyım pazartesi çekicem,sonra sen çitayı yükseltirsin150 ile de daha kaliteli cekip atarım 2 kg daha alayım olur sanırım 2 3 haftaya bu bastığım 2 ci sefer di ilk bastım video çekmedik yakında 220 kg deatlift düşünüyorum video zor bir rakam denıcem ama
ahahah arkadaşım iyice saçmalıyorsun ya. yüksek ağırlık diyorsun ya kime göre yüksek ağırlık ? video çekip koyacaksan hareketi tam yapacaksın öyle göğsüne tam indirmeden kaldırmışsın. bir sonraki videonda quadricepslerin yere paralel olmadan yaptığın squat olacak galiba. sırf yüksek kaldırıcam diye hareketten çalmışsın. egonu indir biraz.yüksek agırlıkda nizamiyet ? birds bundan iyisi can sağlığı bence
bence hiiiç video çekip de buraya koyma zahmetine girme. kilolar arttıkça , beğenmeyen insan sayısı da artar. mesela 220 kilo deadlift yapsan, iddaaya girerim seni taşlayan 35 kişi çıkar. 240 yap, taşlayan sayısı 45 olur. 260 yap, seni forumdan kovalarlar. hele bir de eskaza 280 yapsan var ya...150 ile de daha kaliteli cekip atarım 2 kg daha alayım olur sanırım 2 3 haftaya bu bastığım 2 ci sefer di ilk bastım video çekmedik yakında 220 kg deatlift düşünüyorum video zor bir rakam denıcem ama
Aklıma gelmişken ekliyim150 ile de daha kaliteli cekip atarım 2 kg daha alayım olur sanırım 2 3 haftaya bu bastığım 2 ci sefer di ilk bastım video çekmedik yakında 220 kg deatlift düşünüyorum video zor bir rakam denıcem ama