140 kg yardımsız decline benc press

Uyanık davranmış,partnerini uzak tutup el değdirtmemişsin:)Yoksa varya şimdiye forumda kıyametler kopmuştu:)Partneri biceps çalışmış diye:)
Tebrikler.
aynen,bende yaşadım biraz :P
2 saat sonra göğüs antremanı var iyi motive oldu 120 bench denicektim bende

150 ile de daha kaliteli cekip atarım 2 kg daha alayım olur sanırım 2 3 haftaya bu bastığım 2 ci sefer di ilk bastım video çekmedik yakında 220 kg deatlift düşünüyorum video zor bir rakam denıcem ama

150 ile de daha kaliteli cekip atarım 2 kg daha alayım olur sanırım 2 3 haftaya bu bastığım 2 ci sefer di ilk bastım video çekmedik yakında 220 kg deatlift düşünüyorum video zor bir rakam denıcem ama
Dur ozaman önce ben 200kg deadlift videomu atıyım pazartesi çekicem,sonra sen çitayı yükseltirsin :D

yüksek agırlıkda nizamiyet ? birds bundan iyisi can sağlığı bence
ahahah arkadaşım iyice saçmalıyorsun ya. yüksek ağırlık diyorsun ya kime göre yüksek ağırlık ? video çekip koyacaksan hareketi tam yapacaksın öyle göğsüne tam indirmeden kaldırmışsın. bir sonraki videonda quadricepslerin yere paralel olmadan yaptığın squat olacak galiba. sırf yüksek kaldırıcam diye hareketten çalmışsın. egonu indir biraz.

powerlifting yapan biri olarak söylüyorum , yarışmaya girsem 0 puan alıcaktn. 132-135 kg yapıp touch and go yapsaydın kardeşim be keşke :D

ferdi başarıların daim olsun kardeşim. Nizaminin açılı mı baya bir geniştir. Bazı arkadaşlar olaya dar bir pencereden bakıyor. Herkesin bir çalışma stili vardır daha doğrusu hareketi hissetme, algılama evresi.. sana dogru olan bana yanlış, bana dogru olan sana yanlış gelebilir.. yeni başlayan birine göğsüne deydirmelisin diyebilirsin ama belli bir kutleye ulaşmış yıllarını vermiş bir insana bunu demek acemilik cahilliktir.. Hareketi yaparken göğüsü nasul çalıştığını hangi konumda daha etkili hissettiğini sen degil o bilir..
yapay düşünürsek sizin gibi Burada degdirmesi şart mı tabiki değil.

bence hiiiç video çekip de buraya koyma zahmetine girme. kilolar arttıkça , beğenmeyen insan sayısı da artar. mesela 220 kilo deadlift yapsan, iddaaya girerim seni taşlayan 35 kişi çıkar. 240 yap, taşlayan sayısı 45 olur. 260 yap, seni forumdan kovalarlar. hele bir de eskaza 280 yapsan var ya...

Abi bu kıskançlık neden onu anlamıyorum,ÇALIŞIN ABİ İNSANLARI KÖTÜLEMEYİN,BİZ HER SABAH UYKU SAATİMİZDEN ÇALIP HAYVAN GİBİ 5 ÖĞÜN HAZIRLAYIP DERSANEYE ORDAN SALONA GEÇİYORUZ,Sizler başarmayı uyumayı istediğiniz kadar çok istemiyosunuz''acı 1 dakika 1 gün hatta 1 yıl bile sürebilir,ama elbet dinecektir ve dindiğinde onun yerini daha iyi bişey alacaktır.Ama eğer vazgeçersen,işte bu sonsuza kadar sürer'' demiş bir isan.Beni motive eden bi konuşmadır
Aklıma gelmişken ekliyim
İnsanlar bişeyleri yapamadıklarında sanada yapamiyacağını söylerler,eğer bir şeyi gerçekten istiyosan ,git ve yap.Kimseyi dinleme (:

tebrikler , negatif yorumlarada kulak asma , bu forum cok ilginc gercekten , sen cizgini bozmadan devam et .

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı