DemircanCes
Üye
Oncelikle benden buyuk kucuk herkese selamlar 
Benim evimde 3kg lik dambillarim var. Onlarla arada sirada calisiyorum. Fakat sizden oneri alirsam daha saglikli olacagini dusundum. Ayrica mekik ve sinav icinde birseyler yazmanizi isteyecegim
Mekige basladigimda ilkte 30-40 tane cekebiliyorum. Sinav ise 10 tane. Bunlari goz onunde bulundurarak 1 aylik guzel bir program yazabilirmisiniz
Sinav mekik ve dambilin icinde oldugu. Temel amacim kaslarimin biraz belirginlesmesi. Ozellikle karin kasi daha cok istegim cunku digerlerinden daha kolay gozukuyor. Cevaplarini bekliyorum simdiden tesekkurler 
Not :
boy : 160
kilo : 56
Son olarakta ben 1 ay caliscam. Bu 1 ay sizce spor salonuna gitmem gerekmi . Babam bu konuda taraftarim degil boy konusunda sikinti olurmu basilirmi kemikler ?

Benim evimde 3kg lik dambillarim var. Onlarla arada sirada calisiyorum. Fakat sizden oneri alirsam daha saglikli olacagini dusundum. Ayrica mekik ve sinav icinde birseyler yazmanizi isteyecegim

Not :
boy : 160
kilo : 56
Son olarakta ben 1 ay caliscam. Bu 1 ay sizce spor salonuna gitmem gerekmi . Babam bu konuda taraftarim degil boy konusunda sikinti olurmu basilirmi kemikler ?