14 yaşımdayım ne yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlarım abilerim 14 yaşımdayım 105 kiloyum 1.77 boyundayım yazın gelmesiyle beraber spor yapmayı düşünüyorum Kasım 2011 de başlamıştım spor salonuna fakat derslerimi aksattığım için bırakmak zorunda kaldım.Tekrar başlamak istiyorum ama gittiğim yerdeki spor hocası çok ilgisizdi hiç yardımcı olmuyordu.Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

öncelikle sürekli duyduğun kelimeleri kulaklarına fısıldayacağım

-kilolusun :(

Ama bu zayıf olamazsın anlamına gelmez

Düzenli kardiyo antremanlarına başlamalısın :) bi kere doğru düzgün bir hoca ve iyi bir diyetisyenle konuş görüş çalışmaya başla .

ilk edapta hedefin fazla kilolarını vermek

kilolarını verirkende kas geliştirme antremanlarını yapabilirsin bunu dengesini hocan ayarlar

tabi hem kardiyo hemde kas geliştirme antremanları çakışınca güçsüz düşeceksin enerjik olup gelişim sağlayabilmek için çok iyi bir beslenme programına ihtiyacın var bu eksiğide diyetisyen yardımıyla gidereceksin .

eğer bu söylediklerimi çok iyi yaparsan 1.5 , 2 sene içerisinde çevrendekilerin hayretler içerisinde baktığı , tanıyamadığı ve ilgi göreceğin bir fiziğe kavuşacaksın .

----------

bu öğüt verici sözler istisnalar düşünülmeden söylenmiştir . her hangi bir olumsuzlukta efekan sorumlu değildir . 2012 (c)

Kardesim Çok Güzel Bi Cevap vermiş Ben Kendimden Biliyorum 3 Ayda 27 Kilo Verilir mi verilmez mi :D Ama Benim gibi Böbreklerini pert edersin Ben Cok ucuz atlattım Boyum uzun oldugu için (1.87) Çabuk verdim Kiloları AMA DİYETİSYENSİZ ASLA diyorum :) İşe Başlarsan Sana Küçük Tüyolar vermeye Hazırım :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı