bar bacaklarıma daha fazla yaklaştıramamSırtımıda dediğin gibi dik yapamadım ilk seferde daha ilk deadliftimdi ve sadece denemeydi.10 ayda 60 kg deadliftten 135e kadar cıkabılmem bıle basarı benım ıcın.Tekrar tesekkurler yorumlar ıcın
Hook grip yapma bence elinden kayıyosa kayış kullan. Bi videoda gördüm adam ağır kiloda senin gibi tutarken dışa dönük olan kolun bicepsi pat diye kopuyo.
Moothy lınklı arkadas deadliftin nasıl yapıldığı konusunda senin kendınden emın oldugun kadar emınım o konuda yorma kendını,tabıkı 60 kgda yaptıgım sımetrı ve duzenı 135 kg yaparken yapamadım bunun farkındayım ama dedıgım gıbı amacım sadece bı denemeydı ve bunu basardıgımı dusunuyorum 135kgramı en fazla 2 ay ıcınde tamamen duzgun yapacagım ve o vıdeoyuda koyacagım buraya.Sadece biraz zaman
tartışma ortamı olmasın lütfen ama deadliften bahsediyoruz
sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap demek biraz yanlış bi ifade değilmi?
deadlifti yanlış yaparsan Allah korusun bidaha tuvalate yardımsız gidemeyebilirsin, hatta tuvalete gitmene gerek kalmadan altında bir bezle bile dolaşabilirsin, belin incinebilir, fıtık olabilirsin, disk kayması olabilir, vs vs vs
hiç abartı değil bu verdiğim ihtimaller
bb de en tehlikeli olduğu için en dikkatli yapılması gereken hareket hangisi derseniz kesinlikle bench pres (elden kayma riski) ve deadlift(omurga bel sakatlığı)
ben 2 yıl bilek 2 yıl bacak sakatlığı yaşadım birkaç aydırda biceps sakatlığım ve bel, boyun ağrılarım var
bunların birinci sebebi ıyeterikadar ısınmamak
2. sebebide ağır girmek
önce sağlık