berkay7743
Özel Üye
arkadaşlar evde kimse yoktu annem çekti videoyu parkinson hastası elleri fazla titredi o yüzden panikten üstümü toparlayamadım kusura bakmayın
ama güç aynı 150 kg 6 tekrar ile 135 kg 9 tekrar aynı sayıDefinasyonda kilo düşmüş
squat belimi ağrıtıyor belim hassas biraz kilodan dolayı şu anda bazen 170 kg bazen 180 kg çıkıyor squat definasyon bitince en azından 200 kg squat videosu yaparım leg presste en son 400 kg 6 tekrar çıkarmıştım hocaya gösterdim nasıl bastığımı hepsi nizami dediOnuda yapıyon ne mutlu inşallah seneye salona gittiğimde bende bu kadar ağılrık squatın ne kadar Berkay
göğüd kafesine vurması şart evetBişe soracam powerlifting tarzı çalışan arkadaşlara barı göğüs kafesinin bittiği yere mi vurarak kaldırıyorsunuz.
Demek istediğim göğüs kafesine mi yani kemiğe yoksa hemen bitimine boşluga karına mı ?göğüd kafesine vurması şart evet
ben hep kemiğe yapıyorum bence doğrusu buDemek istediğim göğüs kafesine mi yani kemiğe yoksa hemen bitimine boşluga karına mı ?
çok vurmaya gerek yok değmesi yeterliBarı göğüse çok vurma zararlı.
What? Barı göğüse degdirirken baskı yapıyorsun göğüs kafesine onu diyorum.çok vurmaya gerek yok değmesi yeterli