R@j
Üye
arkadaslar merhaba
öncelikle konun yeri burası mı bilmiyorum ama derdimi acmak istedim
ben cok kiloluydum 132 kiloydum bu sleeve gastrektomi (yani tüp mide)
sayesinde 65 kilo ya düstüm (boyum 1.78)
eskiden kilo vereyim de vücut yapayım diyordum , şimdiyse acaba kilo almalımıyım diye düsünüyorum
*kiloluyken basen fazlalıgı ve göbek aşırı vardı
*şimdi bacaklarım çok normal fakat üstüm çok ama çok aşırı zayıf yüzüm cok icine gecmiş
vücudumun tek iyi yanı basenlerim o normal duruyor
*göbegim o kadar aşırı sarktı ki poşet gibi fitness la hallolacagını düsünmüyorum
acaba estetik yaptırıp ondan sonra mı fitness a baslasam ?
forumu bayagı bi okudum ama bu işler o kadar karısık ki bu ise nereden ve nasıl baslanır bilmiyorum
kime sorsam forumu oku diyecek ama inanın ne yapacagımı sasırdım artı ameliyatlı oldugum icin kücük bir midem var ve nasıl beslenecegimi bilmiyorum + yurt dısındayım
cok hırslıyım ve nasıl zayıfladıysam bu işte de biri beni dogru yönlendirirse basaracagıma inanıyorum yeterki bi hocamız beni yönlendirsin
ayrıyetten steroid bile kullanmak istiyorum (yurt dısında oldugumdan imkanları kullanabilirim) tabii ileriki safhalarda o yüzden profesyonel bi hocamızın destegine ihtiyacım var bana kim yardımcı olabilir
bi de forum da bi arkadasın vücudunu görmüstüm su resimdeki arkadas
istedigim o şekilde bi vucut
öncelikle konun yeri burası mı bilmiyorum ama derdimi acmak istedim
ben cok kiloluydum 132 kiloydum bu sleeve gastrektomi (yani tüp mide)
sayesinde 65 kilo ya düstüm (boyum 1.78)
eskiden kilo vereyim de vücut yapayım diyordum , şimdiyse acaba kilo almalımıyım diye düsünüyorum
*kiloluyken basen fazlalıgı ve göbek aşırı vardı
*şimdi bacaklarım çok normal fakat üstüm çok ama çok aşırı zayıf yüzüm cok icine gecmiş
vücudumun tek iyi yanı basenlerim o normal duruyor
*göbegim o kadar aşırı sarktı ki poşet gibi fitness la hallolacagını düsünmüyorum
acaba estetik yaptırıp ondan sonra mı fitness a baslasam ?
forumu bayagı bi okudum ama bu işler o kadar karısık ki bu ise nereden ve nasıl baslanır bilmiyorum
kime sorsam forumu oku diyecek ama inanın ne yapacagımı sasırdım artı ameliyatlı oldugum icin kücük bir midem var ve nasıl beslenecegimi bilmiyorum + yurt dısındayım
cok hırslıyım ve nasıl zayıfladıysam bu işte de biri beni dogru yönlendirirse basaracagıma inanıyorum yeterki bi hocamız beni yönlendirsin
ayrıyetten steroid bile kullanmak istiyorum (yurt dısında oldugumdan imkanları kullanabilirim) tabii ileriki safhalarda o yüzden profesyonel bi hocamızın destegine ihtiyacım var bana kim yardımcı olabilir
bi de forum da bi arkadasın vücudunu görmüstüm su resimdeki arkadas
istedigim o şekilde bi vucut
Eklentiler
Son düzenleme: