Merhaba arkadaşlar. 170 küsür boyundayım, 60 kiloyum. 13 yaşından beri çok fazla özgüven sorunum var. Karşı cinse karşı zaten umudumu çoktan kaybettim, karşılarına geçip 2 kelime edemiyorum çünkü sürekli saçım nasıl, burnum çok büyük gözükecek, gülersem dişlerimi görecek, boynum çok ince, ellerim büyük açıkta tutmamam lazım gibi düşünceler dönüyor aklımda. Hatta kendi kendime değişik şeyler geliştirdim, sol çarprazdan iyi duruyorum kızla konuşurken sağ çarprazdan bakmamalıyım, baksamda gülmemeliyim falan diye. Neyse bu ayrı, diğer özgüven problemlerim hayatım boyunca kavga etmedim. Etmek istemiyorum fakat 23 yaşında olduğum halde 6 yaşında çocuk üstüme yürüse bi an tırsarım yani düşünün.
Şimdi bana özgüven aşılayacağını düşünüyorum spor yapmanın. En azından kollarım şişerse ellerimle orantılı olur, boynum ve yüzüm hacim alır ve burnum o kadar büyük gözükmez diye düşünüyorum. Evet body yüz tipini değiştirmiyor ama güzel bir vücutla yüz birleşince gözle görülür güzellik ortaya çıkmıyor mu sizcede? Çünkü nerde zayıf çelimsiz birinin vücut yapıp geliştiğini görsem gözüme çok yakışıklı geliyor. Bence vücut yapmanında etkisi var diye düşünüyorum.
Şimdi bana özgüven aşılayacağını düşünüyorum spor yapmanın. En azından kollarım şişerse ellerimle orantılı olur, boynum ve yüzüm hacim alır ve burnum o kadar büyük gözükmez diye düşünüyorum. Evet body yüz tipini değiştirmiyor ama güzel bir vücutla yüz birleşince gözle görülür güzellik ortaya çıkmıyor mu sizcede? Çünkü nerde zayıf çelimsiz birinin vücut yapıp geliştiğini görsem gözüme çok yakışıklı geliyor. Bence vücut yapmanında etkisi var diye düşünüyorum.