13 yaşında vücvut

Ben 13 yaşındayım karın kol ve calf kaslarımın sıkmadan belli olmasını istiyorum. sabırlıyımdır ama çabuk olsa iyi olur :D bu üçünden en belirgin olanı calflerim
calflerimin ikiside 35 cm ve oldukça sertler bunu zayıflığıma bağlamayın çok hızlı koşar ve çok sert şut çekerim kol kaslarım sıkınca bile çıkmıyor sağ 28 cm sol 26 cm lütfen yardım edin[DOUBLEPOST=1407754059][/DOUBLEPOST]boy 168 kilo 50[DOUBLEPOST=1407754445][/DOUBLEPOST]ayrıca 0 barfiks 10 şınav zoru zoruna bana bir program verin lütfen yardım edin en fazla 4 ayda hepsi belirginleşirmi (kasmadan)
evde dambıl imkanım var ama barfiks barı yok

Son düzenleme:
Ağırlık çalışman lazım ama yaşın genç daha bodyye ağır çalışarak olur kollar örnek karnı mekik şınavla yaparsında kol kası zor olur bence salona yazıl

abilerim yaşım 13 boyum 1.62.3 civarı karın kasının çıkması için yağ oranının %10 un altında olması gerektiğini duydum.bende ölçtüm %5.08 çıktı ve hala karın kası (baklava) çıkmıyor. program önerirmisiniz . kas çalışma ve beslenme programı

Eklentiler

• asdasd.jpg
    asdasd.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 361
sırf arkadaşlarına havalı görünmek için acı çekme git başka sporlar yap ama yok ben istiyorum diyorsan 5kg 2 tane dambıl al

mekik yap 3x15 sonra tekrarı artır (yarım,tam mekik)

şınav 3x15

1) Ayakta Çift El Tek Dambıl Açma / Standing Overhead Two Hand Dumbbell Tricep Extension, 4x12
2) Enseden Dambıl Kaldırma / Standing One Arm Dumbbell Tricep Extension, 4x10
3) Eğilip Geriye Dambıl İtme / Standing Bent Over One Arm Dumbbell Tricep Extension (Kickback), 3x12
4) Oturup Alternatif Dambıl Kaldırma / Seated Alternate Dumbbell Curl, 4x12
5) Ayakta Çekiç Tarzı Kaldırış / Standing Hammer Curl, 4x10
6) Pazu Odaklanması / Dumbbell Concantrate Curl, 3x12

hareketlerin yapılışını internetten bak
ve1 gün yapıp 2 gün dinlen

beslenmen ev yemekleri ağırlıklı olsun.

Back
Yukarı