13 YAŞINDAYIM NASIL VÜCUDUMU GELİŞTİREBİLİRM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamun Aleykum ben 13 yaşındayım vücudumu geliştirmek istiyorum vücudumda sadece kasığımın üstündeki karın bölgemde birazcık yağ var neler yapmalıyım nasıl bir programla başlayıp nasıl beslenmeliyim ?
Birde bilek ve dirsek arası çok ince kalınlaştırmak istiyorum.

Boyum: 1.51
Kilom: 46

EDİT: Protein tozu v.b gibi şeyler önermeyin ailem müsade etmez.[DOUBLEPOST=1413465049][/DOUBLEPOST]Yardım edebilicek 1 kişi bile yokmu ?

Son düzenleme:
komikmiş kardeş zirvede bırak[DOUBLEPOST=1413465710][/DOUBLEPOST]ee beyler yokmu yardım edicek 1 kişi bile ya[DOUBLEPOST=1413466840][/DOUBLEPOST]40 dakka oldu 1 cevap gelmedi[DOUBLEPOST=1413467292][/DOUBLEPOST]birde hareketlerde ne yaparken nefes alıp ne yaparken nefes vermeliyim ?

Son düzenleme:
yardım edcek 1 kişi bilemi yok ya koskoca body forum trde
bu arada 4 er kiloluk dumbellerim var ama önerilmiyormuş pek 16 yaşından once

komikmiş kardeş zirvede bırak[DOUBLEPOST=1413465710][/DOUBLEPOST]ee beyler yokmu yardım edicek 1 kişi bile ya[DOUBLEPOST=1413466840][/DOUBLEPOST]40 dakka oldu 1 cevap gelmedi[DOUBLEPOST=1413467292][/DOUBLEPOST]birde hareketlerde ne yaparken nefes alıp ne yaparken nefes vermeliyim ?
Harekete başlamadan derin nefes al hareketi yaparken bırak . Sonra ritmik bir şekilde ağırlığı indirirken al kaldirirken bırak .

aleyküm selam kar katili. ana sayfada flexor'un açmış olduğu "yeni başlayanlar" la ilgili çalışma programı var. iki dambılla yaparsın. o başlıkta ne yazmışsa, ayne uygula.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı