13.05.2012 Başlangıç Tarihli Yağ Yakım Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HolyG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet arkadaşlar bugün tam 1 ay oldu.Başlangıç kilom 105 'ti.1 ay boyunca verdiğim kilo 9 kilo.Bel ölçümü almadım az önce kahvaltı yaptım.
tebrikler dostum durmak yok yola devam thums:

Bir ayda 9 kilo vermissiniz tebrik ederim. Peki ufaldiginizi hissediyor musunuz ve bu ufalma ne oranda oluyor.( kas olarak ufalma )

Öncelikle teşekkür ederim.Ufaldığımı hissediyorum ama kas olarak ufaldığımı zannetmiyorum.Kas kaybetmemek için elimden geleni yapıyorum.Hala heybetliyim.Kemiklerim çok iri zaten.Umarım kas kaybı minimumdur.

zaten ilk başlarda kas kaybı olması kaçınılmaz olabilir ama çok da umurma bence. 1 ayda 9 kilo çok iyi bir başarı ki bunu muhtemel 7 kilosu yagdır diye düşünüyorum. beslenmen protein ağırlıklı ve sporunu da yapıyorsun :))
hem beslenmene hayran oldum tamamen doğal!
tebrikler, devam çalışmaya :))

zaten ilk başlarda kas kaybı olması kaçınılmaz olabilir ama çok da umurma bence. 1 ayda 9 kilo çok iyi bir başarı ki bunu muhtemel 7 kilosu yagdır diye düşünüyorum. beslenmen protein ağırlıklı ve sporunu da yapıyorsun :))
hem beslenmene hayran oldum tamamen doğal!
tebrikler, devam çalışmaya :))

Aynen dediğiniz gibi kas kaybı illaki olucak.Amacımız minimum seviyede tutmak.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizede çalışmalarınızda başarılar.Allah sabır ve irade versin hepimize.

Bugün cardiomu yapamadım.Okulda kayıt yenileme vardı onunla uğraştım.Beslenmeme dikkat ettim.Baliğa gittim yine 2 tava balık tuttum.Balık tutarken sürekli hareket halinde olmaya dikkat ettim.Baya ter attım.

Bugunki programima uydum.cardiomu yaptim.baliga gittim.bu sefer babamda vardi yaklasik 4 tava balik tuttuk.birazdan yicez hazirliyoruz suan.

Bugunki programima uydum.cardiomu yaptim.az once baliktan geldim yine 2 tava balik tutmusum ama bu sefer yapmicam yarin yarim.simdide aksam yemegi yiyemedigim icin bu saatte agir seyler yemek istemiyorum.hafif biseylerle geciricem artik.

Bugunki programima uydum.cardiomu yaptim.az once baliktan geldim yine 2 tava balik tutmusum ama bu sefer yapmicam yarin yarim.simdide aksam yemegi yiyemedigim icin bu saatte agir seyler yemek istemiyorum.hafif biseylerle geciricem artik.

müdürüm sen ügnde kaç kalori alıyorsun bench_Obench_O

müdürüm sen ügnde kaç kalori alıyorsun bench_Obench_O

acikcasi hic hesaplamiyorum.eger basladigim tarihten bu yana birgun bile kendimi kotu hissetseydim gozden gecirirdim.o yuzden suan iyi gidiyorum.ama bu demek olmuyoki bilincsiz yapiyorum.gercekten cok cok dikkat ediyorum.butun ihtiyaclarimi karsilamaya calisiyorum.

Bugünki programa uyamadım.halsizlik çöktü üzerime sıcaktan dolayı olabilir cardio yapmadım.beslenme konusundada ipin ucunu kaçırdık galiba.öğlen 1 küçük kasede yoğurtlu makarna yedim.akşam ayıptır söylemesi ızgara vardı 4-5 parça tavuk azcık ekmek arasında kokoreç yedim.sonrasında 2 un helvası ve çay.balığa gitmedim ama birazdan sahile yürüyüş yapmaya gidicem.

Bugunki programima uyamadim.annem hali yikiyodu ona yardim ettim.yaklasik 4 saat halilarla ugrastik dolayisiyla cardio yapamadim.oglen 3 tane kucuk pohaca yedim.az once baliktan geldim 1 tava balik tutmusum.oteki gundende vardi biraz onlarla birlikte yaptik yedik.

bence beslenme programına sabah kepek ekmeği yerine yulaf akşam yemeğine ve ya ara öğün olarak yoğurt ekle.hem daha kaliteli karbonhidrat alırsın hem tok tutar.şu an ağırlık çalışmadığın için protein alımın bence çok az değil.azmin için tebrik ediyorum inş başaracaksın.

halıya yardım etmişsin cardio yerine geçer heralde :D

Aynen oyle haşatim cikti valla suan hertarafim agriyo :).4 hali 4 yolluk filan yikadik herhalde.

bence beslenme programına sabah kepek ekmeği yerine yulaf akşam yemeğine ve ya ara öğün olarak yoğurt ekle.hem daha kaliteli karbonhidrat alırsın hem tok tutar.şu an ağırlık çalışmadığın için protein alımın bence çok az değil.azmin için tebrik ediyorum inş başaracaksın.

Degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim tavsiyelerinizi degerlendiricem.

Bugunki programima uydum.cardiomu yaptim.arkadaslarla baliga ciktik tekneyle 2 tava balik cikti hepimize simdi yapiyorum baliklari.

Bugunki programima uyamadim.odun tasigim icin cardio yapamadim.beslenmeme dikkat ettim.aksam 5 te baliga gittim 9.30 da geldim 2 tava balik tuttum az once yedik.

Back
Yukarı